• Description
  • Date
  • Info
Työehtosopimukset – miten perheystävällisiä ne ovat?
Miten työehtosopimukset huomioivat perheet? -selvitys on valmistunut! Tervetuloa selvityksen julkistustilaisuuteen torstaina 30.5.2024 klo 8.30–10.00 Teamsissa.
Tilaisuuden avaa selvityksen tehnyt Tiina-Emilia Kaunisto, Monimuotoiset perheet -verkoston työelämän erityisasiantuntija.

Hän valottaa selvityksen tuloksia: Kuinka perheet huomioidaan suurimpien alojen työehtosopimuksissa? Miten sopimukset huomioivat perheiden moninaisuuden ja laajan perhekäsityksen? Saat myös tietoa perheiden huomioimisen kustannuksista.

Oman näkökulmansa tuloksiin antavat Gofore Groupin Head of HR Laura Tero sekä palkansaaja- ja työnantajajärjestöjen edustajat. Tilaisuuden lopussa on aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Mikäli et pääse paikalle, voimme lähettää sinulle selvityksen kirjallisena ja tallenteen tilaisuudesta. Ole yhteydessä Tiina-Emiliaan osoitteessa tiina-emilia.kaunisto@monimuotoisetperheet.fiL
Linkki aukeaa uuteen välilehteen tai täytä ilmoittautumislomake: https://q.surveypal.com/Julkistustilaisuus--Miten-tyoehtosopimukset-huomioivat-perheet-30.5.2024/0.

Tilaisuus järjestetään online-tapahtumana Teamsin kautta. Osallistumislinkin saat viimeistään keskiviikkona 29. toukokuuta 2024 ja uudelleen webinaariaamuna.

Ilmoittaudu mukaan tiistaihin 28. toukokuuta mennessä.

Lisätietoja tilaisuudesta saat Monimuotoiset perheet -verkoston työelämän erityisasiantuntijalta Tiina-Emilia Kaunistolta tiina-emilia.kaunisto@monimuotoisetperheet.fi.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
30.05.2024 08:30-10:00
Seminar
Verkko, Finland