• Description
  • Date
  • Info
Työpaikka: Vaikuttamisen asiantuntija
Naisjärjestöjen keskusliitto hakee vaikuttamisen asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen vaikuttamisen tiimiin. Työtehtäviisi kuuluu poliittisen ja lainsäädännöllisen vaikuttamisen suunnittelu, toteutus ja kehittäminen yhdessä vaikuttamisen tiimin kanssa. Konkreettisia työtehtäviäsi ovat asiantuntijana toimiminen lainsäädäntöön ja muuhun tasa-arvotyöhön liittyvissä kuulemisissa ja muissa tilaisuuksissa, lausuntojen ja kannanottojen valmistelu, vaali- ja hallitusohjelmavaikuttaminen, vaikuttajaviestintä sekä muu vaikuttamistyö.
Naisjärjestöjen Keskusliitto – Kvinnoorganisationernas Centralförbund ry on feministinen nais- ja tasa-arvojärjestöjen kattojärjestö, joka edistää ihmisoikeuksia, sukupuolten tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta. Tavoitteenamme on naisten aseman, sukupuolten tasa-arvon ja tyttöjen ja naisten oikeuksien edistäminen yhdessä jäsenjärjestöjen kanssa. Naisjärjestöjen Keskusliitto on perustettu vuonna 1911 ja siihen kuuluu 72 jäsenjärjestöä.

Hakijalta odotamme:
* Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
* Sukupuolen- tai naistutkimuksen opintoja tai vastaavia tietoja ja taitoja
* Sukupuolten tasa-arvoon liittyvien kysymysten ja tasa-arvopolitiikan tuntemusta
* Kokemusta yhteiskunnallisesta ja poliittisesta vaikuttamistyöstä ja vaikuttajaviestinnästä
* Tiimityön ja itsenäisen työskentelyn taitoja
* Vastuullista ja oma-aloitteista työotetta
* Hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa
* Hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Katsomme eduksi:
* Järjestökentän ja -työn tuntemus
* Suomessa käytettävien vähemmistökielten osaaminen
* Oikeudellinen osaaminen ja tasa-arvoon liittyvän lainsäädännön tuntemus

Miksi hakea?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn sukupuolten tasa-arvon edistämisen parissa sekä näköalapaikan järjestökenttään ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Uskomme, että moninaisuus vahvistaa työtämme ja haluamme kannustaa erilaisia ihmisiä tuomaan näkemyksiään tiimiimme. Jos tunnistat itsessäsi intohimon tasa-arvon edistämiseen ja täytät edellä mainittuja vaatimuksia, mutta epäröit, sopisitko joukkoomme, haluamme kuulla sinusta tässäkin tapauksessa!

Työehdot

Työsuhde on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja vakituinen. Palkkaus tehtävässä on 2900–3200 euroa/kk, jonka lisäksi saat lounas- ja virike-edun, kattavat työterveyden palvelut sekä mahdollisuuden harrastaa liikuntaa, kulttuuria tai vapaaehtoistyötä työajalla yhden tunnin ajan viikossa. Työpaikka sijaitsee Helsingin keskustassa, tiloihin pääsee hissillä ja käytössä on myös inva-wc. Olemme joustava työnantaja, ja työtä on mahdollista tehdä osin myös etätyönä. Työtä tehdään normaalisti toimistotyöaikana, mutta työ saattaa sisältää toisinaan ilta- ja viikonlopputyötä.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoiset hakemus sekä ansioluettelo pdf-tiedostona sähköpostitse osoitteeseen toimisto@naisjarjestot.fi. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Otsikoi viestisi ”hakemus vaikuttamisen asiantuntijan tehtävään”.

Haluamme, että meillä työskentelee niin eri ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia. Valinnassa voidaan toteuttaa positiivista erityiskohtelua (Yhdenvertaisuuslaki 9 §). Lisää tietoa positiivisesta erityiskohtelusta: https://yhdenvertaisuusvaltuutettu.fi/positiivinen-erityiskohtelu

Lisätiedot

Lisätietoa tehtävästä, esteettömyydestä sekä hakuprosessista antaa toiminnanjohtaja Sonja Raunio puhelimitse puh. 050 461 7078 tai sähköpostilla sonja.raunio@naisjarjestot.fi ti 2.4. klo 12-14, to 4.4. klo 14-16 tai ma 8.4. klo 9-11.

Lisätietoa toiminnastamme: www.naisjarjestot.fi
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
28.03.2024 - 12.04.2024
GenderJob
Helsinki, Finland