• Description
  • Date
  • Info
Empowermentfrokost med MiRA-Senteret 8. mars - sammen i kampen mot vold og undertrykking
De brutale drapssakene som har innledet det nye året har gjort det tydelig for alle at voldsforebygging og vern av voldsutsatte kvinner må prioriteres langt høyere.
I samarbeid med Melahuset ønsker MiRA-Senteret å markere kvinnedagen gjennom en empowermentfrokost. Empowerment handler om å styrke, nære og gjenoppbygge kraften til å ta kontroll over eget liv. MiRA-Senteret ønsker å invitere til en frokost som skal gi næring og påfyll til kampen mot vold.

Påmeldingsfrist: 1. mars

Vi får besøk av den indiske poeten, aktivisten og forfatteren Meena Kandasamy. Kandasamy er anerkjent for sin evne til å utfordre og utforske en rekke ulike sjangre og språklige konvensjoner. Kritikk av kastesystemet, kvinneundertrykking, vold og overgrep er noen av temaene som formidles gjennom hennes forfatterskap. Vi vil la oss inspirere av Kandasamys budskap og sammen drøfte hva som er de viktigste satsingsområdene for den videre kampen for kvinnefrigjøring og mot vold i nære relasjoner. Vi vil også feire den viktige jobben som gjøres av MiRA-Senterets frivillige veiledere gjennom en sertifiseringsseremoni.
Organizer: MIRA-senteret
Submitted by: NIKK
This event for iCaliCal    Share
08.03.2024 09:30-11:30
Meeting
Oslo, Norway