• Description
  • Date
  • Info
Tulevaisuuden sote: Maksuttoman ehkäisyn kokeilu alle 25-vuotiaille 2022-2023 – Päätöstilaisuus
Maksuttoman ehkäisyn kokeilu on toteutettu osana Tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelmaa. Kokeiluun on osallistunut 17 aluetta. Tavoitteena on ollut kehittää ja yhtenäistää nuorille suunnattuja seksuaali- ja lisääntymisterveyden palveluja.

Yhteistä kehittämistyölle on ollut nykyisten toimintamallien parantaminen, hyvinvointialueen laajuinen työ ja raskauden ja seksitautien ehkäisyvälineiden saatavuuden turvaaminen kaikille alle 25-vuotiaille. Tämän lisäksi alueet ovat kokeilleet ja kehittäneet uusia ratkaisuja vastaamaan alueellisiin tarpeisiin ehkäisypalveluissa – unohtamatta asiakasosallisuutta.
Tilaisuudessa kuullaan, mitä on saatu aikaan ja miltä ehkäisypalvelujen tulevaisuus näyttää hyvinvointialueilla kokeilun jälkeen.

Maksuttoman ehkäisyn kokeilua on rahoittanut ja linjannut sosiaali- ja terveysministeriö. THL on koordinoinut ja tukenut alueellisten hankkeiden toimeenpanoa.
Päätöstilaisuus on suunnattu kaikille sidosryhmille, seksuaali- ja lisääntymisterveyden palveluista ja kehittämistyöstä kiinnostuneille ja nuorten kanssa toimiville tahoille.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
12.10.2023 09:00-16:00
Seminar
Verkossa, Finland