• Description
  • Date
  • Info
Tasa-arvon edistäminen varhaiskasvatuksessa -verkkokurssit
Maksuton kurssi järjestetään kolmesti kevään 2023 aikana:

16.1.–26.2.
27.2.–9.4.
27.3.–7.5.
Kuinka tunnistaa arjessa vaikuttavat normit? Millainen on tasa-arvoinen oppimisympäristö? Mikä tekee leikistä ja sen ohjaamisesta tasa-arvoista? Miten sisällyttää sukupuolisensitiivisyys toiminnan pedagogiseen suunnitteluun?

Tasa-arvon edistäminen varhaiskasvatuksessa -täydennyskoulutuksesta saat ideoita ja työkaluja Varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden sukupuolisensitiivisyyttä ja tasa-arvoa koskevien kirjausten toteuttamiseen sekä toiminnalliseen tasa-arvosuunnitteluun. Täydennyskoulutus on suunnattu kaikille varhaiskasvatuksen työntekijöille koulutustaustaan katsomatta.

Koulutus on maksuton ja toteutetaan valtakunnallisena, kuusi viikkoa kestävänä verkkokurssina. 3 opintopisteen laajuinen kurssi etenee viikkostruktuurilla, mutta opiskella voit sinulle sopivaan aikaan. Mikään kurssilla ei vaadi läsnäoloa tiettyyn aikaan. Kurssille voit ilmoittautua vaikka koko työyhteisön kanssa!

Kurssilla opiskellaan itsenäisesti lukemalla sekä katsomalla videoita ja lyhyitä etäluentoja, toteutetaan käytännönläheinen havainnointitehtävä omassa työyhteisössä ja keskustellaan muiden kurssilaisten kanssa. Kurssin lopputehtävässä pohditaan kehittämistoimenpiteitä omalle ryhmälle osana perehtymistä toiminnalliseen tasa-arvosuunnitelmaan.

Tasa-arvon edistäminen varhaiskasvatuksessa -kursseja rahoittaa Opetushallitus.

Ilmoittaudu verkkokurssille: projektipaallikko(a)naisunioni.fi
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
16.01.2023 - 07.05.2023
Course
verkossa, Finland