• Description
  • Date
  • Info
Webinaari: Sukupuolten eläke-erot
Sukupuolten eläke-erot -hanke (STM) järjestää toisen seminaarinsa 28.10.2020. Seminaari järjestetään verkossa striiminä Musiikkitalon Terassilämpiöstä ja se on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille. Seminaarin teemana on työurien pidentäminen. Työurien ja eläkkeiden välistä suhdetta valotetaan neljässä puheenvuorossa.
Tilaisuuden teemoja ja puhujat ovat

Työmarkkinoiden muutos ja sukupuolten työurat & eläketurva, Merja Kauhanen, erikoistutkija, Palkansaajien tutkimuslaitos
Sukupuolten eroista eläkkeelle siirtymisessä, Noora Järnefelt, erikoistutkija, Eläketurvakeskus
Kun työuraa ei rakennu ja työeläkettä ei kerry, Heikki Hiilamo, tutkimusprofessori, Terveyden ja hyvinvoinnin laitos
Millaista tietoa ja toimia sukupuolten eläke-erojen kaventaminen vaatii, Raimo Antila, osastopäällikkö, työ- ja tasa-arvo-osasto, sosiaali- ja teveysministeriö
Tilaisuuden juontaa TELAN viestintä- ja HR johtaja Minna Sirkka.

Lämpimästi tervetuloa mukaan kuulemaan ja keskustelemaan tämän hetken tärkeimmistä kysymyksistä sukupuolten eläke-eroissa!

Huom. Muutokset ovat mahdollisia koronatilanteen takia. Muutoksista tiedotetaan tällä sivulla.

Osallistujamäärää ei ole rajoitettu, mutta osallistuminen edellyttää ilmoittautumista. Osallistujille lähetetään linkki livelähetykseen ennen tapahtumaa. Keskusteluun pääsee mukaan chatissä.

- - -
Sukupuolten eläke-erot -hanke

Sukupuolten eläke-erot -hankkeen tavoitteena on herättää keskustelua naisten ja miesten välisistä eläke-eroista ja lisätä kansalaisten ja päättäjien tietämystä eläke-erojen syistä.

Sosiaali- ja terveysministeriö toteuttaa hanketta yhdessä Työeläkevakuuttajat TELAN, Kansaneläkelaitoksen ja Eläketurvakeskuksen kanssa.

Hanke on pääosin rahoitettu EU:n perusoikeus-, tasa-arvo- ja kansalaisuusohjelmasta / REC (Rights, Equality and Citizenship Programme 2014–2020).
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
28.10.2020 9:00-11:00
Seminar
, Finland