• Description
  • Date
  • Info
Miestutkimuspäivät 2020
Suomen Miestutkimuksen Seura (SuMS) ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta järjestävät valtakunnalliset Miestutkimuspäivät pe 21.8.2020 verkossa.
Huom. Vallitsevasta tilanteesta johtuen tapahtuma järjestetään verkossa Zoom-alustalla.

Suomen Miestutkimuksen Seura (SuMS) ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta järjestävät valtakunnalliset Miestutkimuspäivät pe 21.8.2020. Tapahtuma alkaa klo 10.15 yleisesitelmillä. Iltapäivällä järjestetään työryhmiä, joissa tutkijat, jatko-opiskelijat ja graduntekijät esittelevät miehiin, poikiin ja maskuliinisuuksiin liittyviä tutkimuksiaan. Tapahtuma on yksipäiväinen. Tarkemmat ohjelma- ja aikataulutiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Miestutkimuspäivien työryhmiin haetaan nyt esitelmöitsijöitä. Tervetulleita ovat kaikenlaiset miehiin, poikiin ja maskuliinisuuksiin liittyvät tutkimukset, alustukset, näkökulmat ja puheenvuorot. Esitelmät voivat keskittyä yhtä hyvin teoreettisiin tai metodologisiin kysymyksiin, empiirisiin tutkimustuloksiin tai vaikkapa tutkimussuunnitelman- tai idean esittelyyn. Emme rajaa esitelmäehdotuksia myöskään mihinkään tiettyyn teema-alueeseen, vaan toivomme esityksiä mies- ja maskuliinisuustutkimuksen eri aihealueilta.

Tapahtuma on avoin ja maksuton. Tervetuloa kaikki aiheesta kiinnostuneet!
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
21.08.2020
Conference
Helsinki, Finland