• Description
  • Date
  • Info
Kansainvälisen miestenpäivän juhla
Toivotamme sinut tervetulleeksi juhlistamaan kansainvälistä miestenpäivää Poikien Talolle maanantaina 19.11. klo 16.00–18.00!

Tilaisuus on vapaamuotoinen, ja tarjolla on pientä purtavaa ja hyvää seuraa. Poikien Talon ovet ovat avoinna juhlan aikaan kaikille sukupolville ja -puolille. Ota siis halutessasi ystäväsi tai läheisesi mukaan! Arvostamme suuresti, jos ilmoitat osallistumisestasi 16.11. mennessä: poikientalo@poikientalo.fi.

19. marraskuuta vietettävän kansainvälisen miestenpäivän tarkoituksena on edistää myönteisiä miesroolimalleja, kiinnittää huomiota miesten terveyteen ja hyvinvointiin, edistää sukupuolten tasa-arvoa sekä luoda turvallisempaa ja parempaa maailmaa, jossa ihmiset voivat kokea olonsa turvalliseksi ja kehittyä täyteen potentiaaliinsa.

Noudatamme Poikien Talolla turvallisemman tilan periaatetta ja pyrimme parhaamme mukaan takaamaan jokaiselle mahdollisuuden olla oma itsensä. Toivomme siis kaikilta vierailtamme sensitiivisyyttä, herkkyyttä ja kunnioitusta toisia ihmisiä ja kävijöitämme kohtaan.

Poikien Talo
Sörnäisten rantatie 31 A (2. kerros)
Helsinki

www.poikientalo.fi

Lisätietoja: Kalle Laanterä, yksikön johtaja, p. 050 582 4433
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
19.11.2018 16:00-18:00
-
Helsinki, Finland