• Description
  • Date
  • Info
Dokumentti- ja keskusteluilta: ABORTION! BACKLASH IN EUROPE
Aika: 31.5 klo 17.15-19.30
Paikka: Kulttuuritehdas Korjaamo, Töölönkatu 51a, Helsinki
Tervetuloa torstaina 31.5 klo 17.15-19.30 Kulttuuritehdas Korjaamolle (Töölönkatu 51a) katsomaan dokumenttielokuva ABORTION! BACKLASH IN EUROPE ja keskustelemaan seksuaalioikeuksien tilasta Euroopassa.

Mitä ihmisoikeuksille on tapahtumassa Euroopassa? Abortinvastainen liike on tällä hetkellä maailmassa, myös Euroopassa, voimakkaampi kuin koskaan. Hyvin järjestäytynyt ja rahoitettu liike ajaa ”luonnollisen järjestyksen” palauttamista – eli stereotypisia sukupuolirooleja ja ahdasta ydinperhekäsitystä. Liike vastustaa myös esimerkiksi seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia.

Eduskunnan väestö- ja kehitysryhmä ja Väestöliitto näyttävät Arten tuottaman 96 minuutin ABORTION! BACKLASH IN EUROPE dokumentin alati vahvistuvasta aborttia ja laajemmin naisten oikeuksia vastustavasta liikkeestä.

Dokumentti on ranskankielinen ja tekstitetty englanniksi.

Elokuvan jälkeen teemasta keskustelevat Eduskunnnan väestö- ja kehitysryhmän puheenjohtaja Hanna Sarkkisen johdolla transaktivisti Sakris Kupila, muslimifeministi Maryan Abdulkarim ja dokumentin tuotannossa mukana ollut EPF:n Neil Datta.

Tilaisuus on ilmainen.

Ilmoittautuminen 24.5. mennessä lomakkeella: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScMA_cvOwXj853bkRcQZ0GBfVPpVNWDMHuopCZXs6MF7hornA/viewform
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
31.05.2018 17:15-19:30
-
Helsinki, Finland