• Description
  • Date
  • Info
F! Pori esittää: Kiehumispiste
Aika: 22.2.2017 klo 18-21
Paikka: Annankatu 6, Pori
“Havahduin vuosi sitten siihen, että Suomessa on tapahtunut iso muutos. On muukalaisvihaa ja paljon ihmisiä, jotka kokevat, että ydinlupaukset on petetty, olet syrjässä ja kukaan ei kuuntele."
(Elina Hirvonen, elokuvantekijä)

Tervetuloa Feministisen puolueen KIEHUMISPISTE-näytökseen ke 22.2.2017 kello 18. Kiehumispiste on dokumenttielokuva, joka esittelee vihaisen ja jakautuneen Suomen eri osapuolet Odinin sotureista turvanpaikanhakijoihin. Se on kuvattu vuonna 2016 ja esitettiin ensimmäistä kertaa vuoden alussa DocPointissa.

Puolentoistatuntisen näytöksen jälkeen puolueaktiivi Aino Unonius johdattaa yleisön keskusteluun elokuvan teemoista. Tilaisuuden tavoitteena on saada aikaan keskustelu, joka vähentää vihan lietsontaa ja lisää ihmisten keskinäistä kunnioitusta. Varaathan siis aikaa yhteensä kolme tuntia!

Tapahtuma on maksuton. Kiuhumapiste elokuvan ikäraja on 7 vuotta. Annikselle kuljetaan joko osoitteesta Annankatu 6 tai Otavankadulta sisäpihan kautta. Sisäpihan sisäänpääsy esteetön. Pihalla on illalla maksutonta parkkitilaa. Annikselta löytyy sukupuolittamaton, esteetön WC. Tulethan tuoksutta!
Organizer: Feministinen puolue
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
22.02.2017 18:00-21:00
-
Pori, Finland