• Description
  • Date
  • Info
Intersektionaalisuus opetuksessa ja oppimisessa
Aika: 18.1.2017 klo 18-20

Paikka: Bulevardi 11 A 1, Helsinki
Feministisen pedagogiikan ilta Maikki Friberg-kodissa!

Millaisia eroja oppimisen ja opetuksen tilanteissa on läsnä? Miten ne voisi ja pitäisi huomioida? Mietimme feministisen pedagogiikan illassa, miten erilaisissa opetustilanteissa voidaan edistää tasa-arvoa, yhdenvertaisuutta, solidaarisuutta ja muita feminismin keskeisiä arvoja.

Lähdemme liikkeelle siitä ajatuksesta, että pedagogiikka on aina myös yhteiskunnallista ja poliittista, ja että henkilökohtainen voi olla pedagogista. Illan aikana kuuntelemme ja keskustelemme sekä teemme toiminnallisia harjoituksia, jotka avaavat intersektionaalisuuden kysymyksiä kokemuksellisella tasolla.

Lisäksi kerromme tekeillä olevasta Feministisen pedagogiikan ABC-kirjasta, joka soveltuu käytettäväksi muun muassa naisliikkeessä, yliopistoissa, aikuiskoulutuksessa, peruskouluissa ja vapaaehtoistyössä.

Ilta on avoin kaikille, joita opettamisen, intersektionaalisuuden ja feministisen pedagogiikan kysymykset kiinnostavat! Tervetuloa, niin Unionin jäsenet, sukupuolentutkimuksen opettajat ja opiskelijat kuin kaikki muutkin!

Järjestäjinä Hanna Ojala (TaY), Tuija Saresma (JY), Anu Laukkanen (TY) & Aiska Hiltunen (HY).

Tilaisuus on osa Avoimen naisten korkeakoulun ja Villa Salinin residenssitoimintaa.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
18.01.2017 18:00-20:00
-
Helsinki, Finland