• Description
  • Date
  • Info
WeAll-hankkeeseen etsitään tutkimuskoordinaattoria
Tehtävä on määräaikainen. Työsuhde alkaa 1.3.2016 ja päättyy 31.12.2017, mutta voi jatkua mikäli hankkeelle myönnetään jatkorahoitus. Tehtävä on osa-aikainen (80%) ja sen palkkaus perustuu yliopistoissa sovellettavan palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.
Yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävä tulevaisuuden työelämä (WeAll) –konsortio on Suomen Akatemian yhteydessä toimivan strategisen tutkimuksen neuvoston tutkimushanke. Konsortioon kuuluvat Helsingin yliopisto (Sukupuolentutkimus ja Ruralia-instituutti), Hanken Svenska handelshögskolan ja Jyväskylän yliopiston Kauppakorkeakoulu.

Hankkeeseen etsitään tutkimuskoordinaattoria, jonka tehtävänä on
* vastata hankkeen sisäisestä ja ulkoisesta tiedottamisesta (web-sivujen ylläpito, sosiaalisen median yhteydet)
* koordinoida sidosryhmäyhteistyötä ja hankkeen ohjausryhmätoimintaa (neuvottelukunta ja Scientific Advisory Board)
* osallistua hankkeen tutkimustyöhön ja uuden tutkimusrahoituksen hakemiseen soveltuvilta osin.

Tarjoamme innostuneen ja tutkimukseen vahvasti sitoutuneen työtiimin ja mahdollisuuden osallistua hankkeessa tehtävään tutkimukseen ja julkaisemiseen Suomessa ja kansainvälisesti.

Tehtävässä on 4 kuukauden koeaika.Tehtävään valittavalta vaaditaan tohtorintutkinto. Tehtävien hoitaminen edellyttää suomen erinomaista, ruotsin hyvää ja englannin sujuvaa kielitaitoa, työelämäkysymysten hyvää tuntemusta, aloitteellista ja sitoutunutta otetta sekä perehtyneisyyttä sukupuolentutkimukseen, intersektionaalisuuteen ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuskysymyksiin.

Hakemus liitteineen (lyhyt CV ja julkaisuluettelo tai tutkimusportfolio) jätetään Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Hakuaika päättyy 19. helmikuuta 2016.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
19.02.2016
GenderJob
Helsinki, Finland