• Description
  • Date
  • Info
ESR:n tasa-arvohankehaku
Sosiaali- ja terveysministeriö on avannut kaksi ESR-hankehakua, joista voi hakea rahoitusta sukupuolten tasa-arvoa edistäviin hankkeisiin. Hakuaika päättyy 3.11.2015.
Toimintalinjan 3 ”Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus” toimenpidekokonaisuudessa Sukupuolten tasa-arvoa työelämään rahoitetaan hankkeita muun muassa sukupuolten palkkaerojen kaventamiseksi, työn ja perheen yhteensovittamisen helpottamiseksi sekä sukupuolen mukaisen työnjaon lieventämiseksi työmarkkinoilla. Sukupuolten tasa-arvoa edistäviä hankkeita voidaan toteuttaa myös toimintalinjan 5 toimenpidekokonaisuuksissa Syrjintää ja huono-osaisuutta kokevien väestöryhmien sosiaalisen osallisuuden tukeminen, Heikommassa työmarkkina-asemassa olevien sosiaalisen osallisuuden tukeminen ja Nuorten hyvinvoinnin ja aktiivisen osallisuuden tuki. Kaikista hauista on lisää tietoa sosiaali- ja terveysministeriön ja rakennerahastojen sivuilla.

Euroopan unionin rakennerahastojen tuki ohjataan Euroopan sosiaalirahaston (ESR) ja Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ohjelmien kautta. Ohjelmakaudella 2014–2020 Suomessa toteutetaan Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 – Suomen rakennerahasto-ohjelmaa. Sosiaali- ja terveysministeriö rahoittaa valtakunnallista hanketoimintaa yhteensä viidessä toimenpidekokonaisuudessa toimintalinjoissa 3 "Työllisyys ja työvoiman liikkuvuus" ja toimintalinjassa 5 "Sosiaalinen osallisuus ja köyhyyden torjunta".
Organizer: Sosiaali- ja terveysministeriö
Contact: Lars Kolttola, Kati Herranen-Haapaniemi, Irmeli Järvenpää
etunimi.sukunimi@stm.fi
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
03.11.2015
GenderFund
, Finland