• Description
  • Date
  • Info
Helsinki Pride 2022
Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma tulee jälleen! Pride-viikko järjestetään 27.6.–3.7.2022 ja vuoden 2022 teema on Kohtaamisia. Pride-viikko huipentuu kulkueeseen ja puistopiknikiin 2.7.2022.
Tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta juhliva Helsinki Pride -viikko järjestetään 27.6.–3.7.2022! Helsinki Pride on Suomen suurin ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma. Viikko tuotetaan Helsinki Pride -yhteisön työntekijöiden, kymmenien kumppaniorganisaatioiden ja lukuisten vapaaehtoisten yhteisvoimin. Pride-viikko huipentuu kulkueeseen ja puistopiknikiin 2.7.2022.

Vuoden 2022 teema on Kohtaamisia

Kohtaamisia -teemalla halutaan tuoda esiin Helsinki Pride -tapahtuman perustehtävää: ihmisten kohtaamisten mahdollistamista ja yhteisöllisyyden tukemista näiden kohtaamisten kautta. Yhteisöllisyys on on yksi Helsinki Pride -yhteisön arvoista ja siksi me haluamme myös luoda ne puitteet, mitä tarvitaan yhteisön ja yhteisöllisyyden rakentamiseen.

Erityisesti korona-arjen mukanaan tuoma ihmisten tarve toisten kohtaamiseen on turvattava. Helsinki Pride -yhteisö haluaa myös tukea sitä, että ihminen uskaltaa kohdata myös omat, tiedostamattomat ennakkoluulonsa. Niistä tietoiseksi tuleminen on ensimmäinen askel myös yhdenvertaisuuden rakentamiseen ja edistämiseen meidän kaikkien elämässä.

https://pride.fi/pride-week/
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
27.06.2022 - 03.07.2022
Cultural event
Helsinki ja verkko, Finland