• Description
  • Date
  • Info
REKRYKULTTUURI UUSIKSI! Onko tausta este työllistymiselle?
REKRYKULTTUURI UUSIKSI!
Onko tausta este työllistymiselle?

Venäjän hyökkäyssodan ja Ukrainan pakolaisten myötä on jälleen tullut esille, että suomalainen työelämä kaipaa ravistelua. Miten meillä otetaan vastaan vierasta kieltä äidinkielenään puhuvat, ulkomaisista oppilaitoksista valmistuneet tai eritaustaiset työnhakijat?

Näihin kysymyksiin haetaan vastauksia ja tarjotaan ideoita
torstaina 19.5.2022 klo 18.00 - 19.30 järjestettävässä verkkokeskustelussa, jonka yhteydessä kerätään rahaa SPR:n katastrofirahastoon.

Keskusteluissa mukana:
Heidi Pech
Saku Tihveräinen
Elisa Vepsäläinen
Dušica Božović
Pia Pakarinen videon välityksellä

Tapahtuman juontaa HR-ammattilainen Marjaana Murtomaa, jolla on sekä vankka kokemus alalta että omakohtaista kokemusta työelämän haasteista ulkomaisella tutkinnolla.

Tule mukaan kuuntelemaan, esittämään kysymyksiä ja keräämään vinkkejä toimivaa ja monipuolista työelämää varten - työskentelit sitten yksityisellä, julkisella tai kolmannella sektorilla.

Lahjoita rahaa Ukrainan kriisin uhreille jo tänään!

https://lahjoita.punainenristi.fi/social/share?object=0c41fcf8-4314-4131-95ee-d03f8b463466&lang=fi_FI&redirectUrl=https://lahjoita.punainenristi.fi/team/rekrykulttuuri-uusiksi

Tapahtuma järjestetään Ompeluseuran palvelumuotoilijoiden vapaaehtoisvoimin, joten kaikki kerätyt rahat menevät suoraan SPR:n tärkeään katastrofityöhön.

Osallistumislinkki julkaistaan Facebook-tapahtumassa myöhemmin: https://www.facebook.com/events/7265161320223228/

Tapahtuman kieli on pääosin suomi, osa puheenvuoroista on englanniksi.

Ompeluseuran palvelumuotoilijat eli OS pamut on Ompeluseuran alaryhmä, vertaisyhteisö, jonka jäseniä yhdistää kiinnostus palvelumuotoiluun ja tasa-arvoiseen asemaan työelämässä.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
19.05.2022 18.00-19.30
Seminar
Verkossa, Finland