• Description
  • Date
  • Info
Väkivalta mediassa - miten puuttua häirintään ja vihapuheeseen
27.4.2021 klo 9-11
Vihapuhe ja verkkoväkivalta ovat uhkia tasa-arvolle ja demokratialle. Miten niihin puututaan? Kuinka suojella poliitikkoja ja journalisteja verkkoväkivallalta?

Naisjärjestöjen Keskusliiton ja tasa-arvoasiain neuvottelukunnan Tasa-arvoteoilla vaikuttavuutta -hanke järjestää jo perinteeksi muodostuneen media-aiheisen webinaarin Suomen johtavien medioiden edustajille tiistaina 27.4.2021 klo 9-11.

Keskustelutilaisuudessa pureudutaan ongelman ratkaisemiseen ja keinoihin, joilla vihapuheeseen ja häirintään voi puuttua. Mitä ilmiölle on tehtävissä? Kuinka suojella journalisteja ja poliitikkoja verkkoväkivallalta? Mitä tulee tapahtua, jotta yhteiskunnallinen osallistuminen on kaikille mahdollista ilman pelkoa väkivallasta?

Mukana keskustelussa ovat mm. Naisjärjestöjen Keskusliiton puheenjohtaja Eva Biaudet, tasa-arvoasiain neuvottelukunnan varapuheenjohtaja Bella Forsgrén, Yleisradion uutis- ja ajankohtaistoiminnan vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen, MTV Uutisten digitaalisten alustojen toimituspäällikkö Mona Haapsaari ja Helsingin Sanomien toimittaja Satu Vasantola. Facebookin edustajan mahdollinen osallistuminen varmistuu pian. Keskustelua moderoi Journalisti-lehden päätoimittaja Maria Pettersson.

#tasaarvoteot
Organizer: Naisjärjestöjen Keskusliitto
Organizer: Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (Tane)
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
27.04.2021 09:00-11:00
Seminar
, Finland