• Description
  • Date
  • Info
Miten huomioida tasa-arvon megatrendi mediaviestinnässä?
Webinaari torstaina 15.4. klo 10-11.30

Ilmoittautuminen: https://www.retrievergroup.com/fi/blog/webinaari-miten-huomioida-tasa-arvon-megatrendi-mediaviestinnassa
Sukupuolten tasa-arvon edistäminen ja diversiteetin huomioiminen ovat megatrendejä, jotka vaikuttavat myös median uutisagendaan ja toimitustyöhön. Miten eri sukupuolet näkyvät mediassa eri teemoissa? Mitä viestijän tulee tietää tasa-arvon huomioimisesta toimitustyössä? Entä mitä on odotettavissa tasa-arvon ja diversiteetin edistymisen osalta mediauutisoinnissa tulevaisuudessa?

Tervetuloa Retrieverin webinaariin kuulemaan media-alan huippunimien ajatukset tähän teemaan. Mukana Helsingin Sanomien päätoimittaja Anu Ubaud, Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessori Reetta Räty sekä Retrieverin Media Analysis Manager Eevi Alanissi.

Ohjelma

Analyysi: Miten sukupuolten tasa-arvo näkyy mediassa eri teemoissa / Eevi Alanissi, Retriever

Miten tasa-arvo huomioidaan Helsingin Sanomien toimitustyössä / Anu Ubaud, Helsingin Sanomat

Tasa-arvosta laajempaan diversiteetin huomioimiseen ja moniäänisyyden lisäämiseen / Reetta Räty, Tampereen yliopisto

Moderaattorina Retrieverin Sales Manager Maunu Anhava.

Tilaisuus on maksuton ja se järjestetään webinaarina.

Puhujat

Anu Ubaud on Helsingin Sanomien päätoimittaja ja pitkän linjan journalisti. Ubaud vastaa muun muassa lehden hyvinvointi-, tiede-, feature- ja kulttuuritoimituksesta sekä Nyt-liitteestä ja Lasten uutisista.

Reetta Räty toimii Tampereen yliopiston journalistiikan työelämäprofessori. Tehtävässä hän jakaa tietojaan ja kokemustaan alan opiskelijoille sekä antaa oman panoksensa journalismin opetuksen ja tutkimuksen kehittämiseen. Rädyllä on monipuolinen ja pitkäaikainen journalistinen kokemus ja näyttöjä menestyksekkäästä toimimisesta eri journalistisissa rooleissa muun muassa toimittajana eri medioissa, toimituspäällikkönä Helsingin Sanomissa sekä yrittäjänä.

Media Analysis Manager Eevi Alanissi vetää Retrieverin media-analyysitiimiä, joka auttaa asiakkaitaan mittaamaan heidän viestintänsä laatua ja vaikuttavuutta. Alanissi on AMEC-sertifioitu viestinnän mittaamisen ammattilainen, joka on uransa aikana auttanut lukuisia suomalaisorganisaatiota ottamaan mittaamisen osaksi viestintänsä johtamista.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
15.04.2021 10:00-11:30
-
webinaari, Finland