• Description
  • Date
  • Info
Työelämän tasa-arvoa tutkimassa ja toteuttamassa
WeAll-hankkeen loppuseminaari 22.10. klo 13-15
WeAll on tutkinut yhteiskunnallisesti ja taloudellisesti kestävää tulevaisuuden työelämää viisi vuotta. Mitä uutta havaittiin muuttuvista hoivavastuista ja perhesuhteista? Miten sosiaalinen ja inhimillinen kestävyys rakennetaan työorganisaatioissa? Miten moninaisten ihmisten pääsyä työelämään voi helpottaa? Hankkeen tutkijat esittelevät keskeisimmät tutkimustuloksensa.

Sidosryhmäpuheenvuorossa NJKL:n puheenjohtaja Eva Biaudet kertoo, miksi uuden tyyppiset tutkimushankkeet ovat yhteiskunnallisesti tärkeitä. Strategisen tutkimusen neuvoston ohjelmajohtaja Olli Kangas antaa rahoittajan näkemyksen asiaan.

Keskustelu jatkuu paneelissa tutkimuksen merkityksestä ja sen vaikutuksesta politiikkaan. Panelisteina keskustelevat tasa-arvovaltuutettu Jukka Maarianvaara, kotouttavan toiminnan päällikkö Marisel Soto Godoy Monika-Naisista, emeritusprofessori Jeff Hearn Hankenilta, Monimuotoiset perheet -verkoston johtava asiantuntija Anna Moring ja Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Fatim Diarra. Tilaisuuden avaa konsortiojohtaja Marjut Jyrkinen ja sen juontavat Mira Karjalainen ja Charlotta Niemistö.

Tilaisuutta voi seurata suorana: https://tiedekulmamedia.helsinki.fi/fi/web/tiedekulma/player/webcast?playerId=38521893&eventId=69801430

Tapahtumasta tehdään myös tekstitetty tallenne, joka tulee hankkeen sivuille myöhemmin katsottavaksi

Tilaisuudessa julkaistaan WeAll-tutkijoiden tutkimustuloksista ja sidosryhmien puheenvuoroista koottu kirja Työelämän tasa-arvoa tutkimassa ja toteuttamassa.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
22.10.2020 13:00-15:00
Seminar
, Finland