• Description
  • Date
  • Info
NYTKIS-webinaari: Sukupuolivaikutusten arviointi ja sukupuolitietoinen budjetointi – Mitä, miksi, miten?
Kevään viimeinen NYTKIS-webinaari järjestetään maanantaina 1.6. klo 15.00-16.00. Luennoitsijana toimii Helsingin kaupungin tasa-arvosuunnittelija Milla Sandt aiheenaan sukupuolivaikutusten arviointi ja sukupuolitietoinen budjetointi. Ilmoittautumiset 29.5. klo 12 mennessä.
Webinaarissa perehdytään siihen, mitä sukupuolivaikutusten arviointi ja sukupuolitietoinen budjetointi tarkoittavat kuntien näkökulmasta. Webinaari on suunnattu erityisesti kuntien toimijoille, mutta se sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita paikallistason tasa-arvotyöstä. Tervetuloa saamaan käytännön vinkkejä ja uusia ideoita!

Ilmoittautumiset 29.5. klo 12 mennessä. Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään Teams-kutsu ilmoittautumisajan päätyttyä.

Milla Sandt on tasa-arvoasiantuntija, jolla on 10 vuoden kokemus sukupuolten tasa-arvon edistämisestä valtiolla, järjestökentällä ja kunnissa. Tällä hetkellä Milla työskentelee tasa-arvosuunnittelijana Helsingin kaupungilla, jossa hän on syventynyt tasa-arvoisten palveluiden kehittämiseen, sukupuolinäkökulman valtavirtaistamiseen ja sukupuolitietoisen budjetoinnin käytäntöihin. Koulutukseltaan Milla on yhteiskuntatieteiden maisteri ja sosiologi, joka innostuu tasa-arvopolitiikasta, feminismistä ja ihmisoikeuksien edistämisestä.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
01.06.2020 15:00-16:00
Seminar
, Finland