• Description
  • Date
  • Info
Miestutkimuspäivät
Suomen Miestutkimuksen Seura (SuMS) ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta järjestävät valtakunnalliset Miestutkimuspäivät pe 21.8.2020 Helsingin yliopistolla.
Suomen Miestutkimuksen Seura (SuMS) ja Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta järjestävät valtakunnalliset Miestutkimuspäivät pe 21.8.2020 Helsingin yliopistolla. Tapahtuma alkaa klo 10.15 yleisesitelmillä. Iltapäivällä järjestetään työryhmiä, joissa tutkijat, jatko-opiskelijat ja graduntekijät esittelevät miehiin, poikiin ja maskuliinisuuksiin liittyviä tutkimuksiaan. Tapahtuma on yksipäiväinen. Tarkemmat ohjelma- ja aikataulutiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Miestutkimuspäivien työryhmiin haetaan nyt esitelmöitsijöitä. Tervetulleita ovat kaikenlaiset miehiin, poikiin ja maskuliinisuuksiin liittyvät tutkimukset, alustukset, näkökulmat ja puheenvuorot. Esitelmät voivat keskittyä yhtä hyvin teoreettisiin tai metodologisiin kysymyksiin, empiirisiin tutkimustuloksiin tai vaikkapa tutkimussuunnitelman- tai idean esittelyyn. Emme rajaa esitelmäehdotuksia myöskään mihinkään tiettyyn teema-alueeseen, vaan toivomme esityksiä mies- ja maskuliinisuustutkimuksen eri aihealueilta.

Pyydämme lähettämään otsikon ja lyhyen abstraktin (max 300 sanaa) työryhmäesitelmästäsi 17.4.2020 mennessä, osoitteisiin henri.t.hyvonen[at]helsinki[piste]fi ja hanna.ojala[at]tuni[piste]fi. Hyväksytyistä esitelmistä ilmoitetaan viimeistään 15.5.2020.

Esityksen enimmäispituus on 30 min, josta noin 10 min varataan keskustelulle ja kysymyksille.

Tapahtuma on avoin ja maksuton. Tervetuloa kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Tavataan elokuussa Helsingissä!

Suomen Miestutkimuksen Seura (SuMS)

Helsingin yliopiston valtiotieteellinen tiedekunta
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
21.08.2020
Conference
Helsinki, Finland