• Description
  • Date
  • Info
Koulutuksia intersukupuolisuudesta
Sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille 27.8.–27.11.2019 ympäri Suomea.
Koulutusiltapäivä intersukupuolisuudesta, kohtaamisesta ja hyvinvoinnin edistämisestä järjestetään kahdeksan kertaa syksyn 2019 aikana klo 13-16 eri puolilla Suomea. Tilaisuuksiin mahtuu 100-200 henkilöä riippuen tilasta. Koulutus on osallistujalle ilmainen.

Ilmoittautuminen koulutuksiin alkaa 6.5. Koulutus on tarkoitettu sosiaali-, terveys-, kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille. Kouluttajina toimivat TIKA-hankkeen koordinaattori, psykologi Jaana Pirskanen sekä seksuaalipedagogi, työnohjaaja Juha Kilpiä.

Koulutuksen toteuttaa TIKA – Tukea intersukupuolisille, keinoja ammattilaisille -hanke, joka pyrkii edistämään intersukupuolisten ihmisten näkyvyyttä ja ihmisoikeuksia Suomessa. Hanke tuottaa koulutusmateriaaleja, animaatioita lapsille ja koko perheelle, oppaita is-nuorille ja is-lasten perheille, sekä järjestää seminaareja ja kokoaa valtakunnallista ja kansainväistä asiantuntijaverkostoa. Hankkeella on STEA-rahoitus vuosille 2018-2020.

Intersukupuolisuus-käsitteellä kuvataan laajaa joukkoa erilaisia kehollisia variaatioita, joissa henkilön keholliset, anatomiset tai muut sukupuolen tunnusmerkit eivät ole yksiselitteisesti nais- tai miestyypilliset. Tulkintatavasta riippuen intersukupuolisia on keskuudessamme sadoista kymmeniin tuhansiin. YK käyttää omissa tilastoissaan lukua 1,7 %.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
27.08.2019 - 27.11.2019
Course
Lappeenranta, Finland