• Description
  • Date
  • Info
FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n keskustelutilaisuus ja uusien ilta
Aika: Torstai 21.9. klo 18–20
Paikka: Kokoushuone Vallila, Kepan järjestötila, Elimäenkatu 25–27 (5.
krs), 00510 Helsinki

Ilmoittautumiset keskustelutilaisuuteen 17.9. mennessä osoitteeseen info(at)finnwid.fi Voit hyvin tulla tilaisuuteen myös vain kuulemaan järjestön toiminnasta.
Nigeriasta lähtee vuosittain tuhansia nuoria naisia köyhyyden vuoksi ulkomaille etsimään parempaa tulevaisuutta. Suuri osa heistä päätyy ihmiskauppiaiden mukana Italiaan tai muualle Eurooppaan, missä heidät pakotetaan prostituutioon. Matkajärjestelyistä aiheutunut velka sitoo naiset vuosiksi velkavankeuteen.

FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n toiminnan keskiössä on vuosina
2017–2020 ihmiskaupan ehkäiseminen Nigeriasta Eurooppaan. Nyt FinnWID etsii vapaaehtoisia mukaan suunnittelemaan ja toteuttamaan ihmiskaupan vastaista tiedotus- ja varainhankintakampanjaa sekä kehitysyhteistyöhanketta.

Keskustelutilaisuudessa pääset kuulemaan nigerialaisen Itohan Okundayen tarinan ja keskustelemaan FinnWIDin toiminnasta. Okundaye tietää omakohtaisesti, kuinka köyhyys ja toimeentulomahdollisuuksien vähäisyys ajavat nigerialaisia tyttöjä ihmiskauppiaiden uhreiksi.
Tilaisuudessa Okundayen kertoo, miksi hän itse lähti 16-vuotiaana ihmiskauppiaan mukana Italiaan ja mitä sen jälkeen tapahtui.

Syksystä alkaen voit olla FinnWIDin toiminnassa mukana monella tavalla:

Tiedotusryhmä:
Osallistut tiedotus- ja varainhankintakampanjan suunnitteluun sekä sen jakamiseen sosiaalisessa mediassa.

Varainhankintaryhmä:
Olet mukana suunnittelemassa varainhankintakampanjaa ja erilaisia varainhankinnan menetelmiä sekä järjestämässä varainhankintatapahtumia muiden vapaaehtoisten kanssa.

Tapahtumaryhmä:
Olet mukana järjestämässä erilaisia keskustelutilaisuuksia ja seminaareja.

Hankeryhmä:
Olet mukana suunnittelemassa Nigerian Edon maakuntaan sijoittuvaa kehitysyhteistyöhanketta, jolla tullaan vahvistamaan naisten ja tyttöjen koulutusta ja toimeentulomahdollisuuksia. Hankkeelle haetaan rahoitusta Ulkoministeriön kansalaisjärjestöjen hankehausta keväällä 2018.

Vapaaehtoisille järjestetään ryhmätapaamisia ja koulutusta syksyn 2017 ja kevään 2018 aikana.

Tule mukaan FinnWIDin toimintaan, koska kukaan meistä ei ole kaupan.

Tervetuloa!
Lagt inn av: Finland
This event for iCaliCal    Share
21.09.2017 18:00-20:00
Møte
Helsinki, Finland