• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: sosiaalityöntekijä, Turvakoti Mona
Monika-Naiset liitto ry:n Turvakoti Mona etsii asiakastyöstä vastaavaa sosiaalityöntekijää vakituiseen työsuhteeseen. Hakuaika päättyy 7.6.2020 klo 16.
Turvakoti Mona on suomen ainoa salaisessa osoitteessa sijaitseva turvakoti, jossa on yhteensä neljätoista asiakaspaikkaa. Valtaosa asiakkaista on maahanmuuttajataustaisia. Turvakoti tarjoaa välitöntä kriisiapua, ympärivuorokautista turvattua asumista ja psykososiaalista tukea lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kohdanneille henkilöille. Turvakotipalvelut ovat asiakkaille maksuttomia. Turvakotipalveluiden koordinoinnista ja kehittämisestä vastaa Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos THL.

Turvakodin työyhteisöön kuuluu lähiesinaisena toimiva turvakodin johtaja, asiakastyöstä vastaava sosiaalityöntekijä, 13 ohjaajaa ja emäntä. Sosiaalityöntekijä on vastuussa turvakodin asiakasprosesseista ja toimii tarvittaessa turvakodin johtajan sijaisena. Sosiaalityöntekijä tekee myös yksilötyötä turvakodin asiakkaiden kanssa, osallistuu verkostotyöhön ja erilaisiin työryhmiin.

Sosiaalityöntekijän kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuoltolain mukainen sosiaalityöntekijän pätevyys (817/2015 7 §). Hakijalta toivotaan kokemusta sekä aikuisten että lasten kanssa tehtävästä sosiaalityöstä ja sosiaali- ja terveyspalveluiden tuntemusta. Odotamme valittavalta henkilöltä hyviä yhteistyö- ja dokumentointitaitoja sekä asiakaslähtöistä työotetta. Väkivaltatyön tuntemus ja laaja kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkauksessa noudetaan yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta (palkkaryhmä F, G30+ mahdolliset palvelusvuodet). Tarjoamme työntekijöillemme kattavan työterveyshuollon ja Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit. Valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6 § 2 mom. tarkoittama rekisteriote ennen työn aloittamista.

Monika-Naiset liitto arvostaa työyhteisössään monimuotoisuutta. Toivomme hakijoiksi eri ikäisiä, eri vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Hakuaikaa tehtävään on jatkettu. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen 7.6.2020 klo 16 mennessä Turvakoti Monan johtajalle Ljudmila Kettuselle sähköpostitse: ljudmila.kettunen(at)monikanaiset.fi. Kirjoita viestin aiheeksi TYÖHAKEMUS SOSIAALITYÖNTEKIJÄ.

Lisätietoja tehtävästä antaa Turvakoti Monan johtaja Ljudmila Kettunen 29.5. klo 10-12 ja 4.6. klo 10-12 puhelimitse 045 639 0541. Haastattelut järjestetään viikoilla 24-25. Työ on alkaa mahdollisimman pian.

Monika-Naiset liitto ry on sosiaalialalla toimiva monikulttuurinen naisjärjestö, joka kehittää ja tarjoaa erityispalveluja väkivaltaa kokeneille maahanmuuttajataustaisille naisille ja lapsille, toimii asiantuntijana ja vaikuttajana etniseen yhdenvertaisuuteen ja väkivaltaan liittyvissä kysymyksissä sekä edistää kotoutumista tukemalla maahanmuuttajien kansalaistoimintaa. www.monikanaiset.fi
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
07.06.2020
GenderJob
, Finland