• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: erityisasiantuntija / Naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan torjunnan toimikunnan (NAPE) pääsihteeri, THL
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Lapset, nuoret ja perheet -yksikkö hakee Helsinkiin erityisasiantuntijaa Naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan torjunnan toimikunnan (NAPE) pääsihteerin tehtävään ajalle 1.6.2020 - 31.5.2022. Hakuaika päättyy 30.4.2020 klo 12.00.
Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen Lapset, nuoret ja perheet -yksikkö hakee Helsinkiin erityisasiantuntijaa Naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan torjunnan toimikunnan (NAPE) pääsihteerin tehtävään ajalle 1.6.2020 - 31.5.2022.

Erityisasiantuntijana toimit Istanbulin sopimuksen (SopS 53/2015) 10 artiklan tarkoittaman poikkihallinnollisen yhteensovittamiselimen NAPEn pääsihteerinä. Valtioneuvoston asettama yhteensovittamiselin vastaa kaikkien sopimuksen soveltamisalaan kuuluvien väkivallan muotojen ehkäisemiseksi ja torjumiseksi tarkoitettujen toimien yhteensovittamisesta, täytäntöönpanosta, seurannasta ja arvioinnista.

NAPEn pääsihteerinä toimit erittäin vaativissa asiantuntijatehtävissä naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan torjunnan kansallisella kentällä sekä erittäin vaativissa hallinto- ja tukitehtävissä. Tehtävä edellyttää myös jonkin verran kansainvälistä yhteistyötä muiden sopimusmaiden ja Euroopan neuvoston yhdyshenkilöiden kanssa. Toimit tiiviissä yhteistyössä NAPEa johtavan sosiaali- ja terveysministeriön, muiden keskeisten ministeriöiden vastuuvirkahenkilöiden, sekä poliisihallitukseen sijoittuvan yhteyshenkilön kanssa.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk:n koeaikaa.

HAKIJALLE TARJOAMME

Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön, jossa pääset edistämään naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan torjuntaa ja kehittämään Istanbulin sopimuksen kansallista toimeenpanoa. Tarjoamme valtion palvelussuhteen yleisten etujen lisäksi liikunta- ja kulttuuritukiedun. Lisäksi tarjoamme joustavan työajan ja laajan työterveyshuollon.

Työntekijänä kiinnityt Lapset, nuoret ja perheet -yksikön väkivaltatiimiin ja talon poikkihallinnolliseen väkivaltaverkostoon, jossa saat tueksesi kollegojesi moniammatillisen ja laaja-alaisen väkivallan ehkäisyn osaamisen.

Turvallisuusselvitys

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014).
Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Hakijalta odotamme

• laajaa ymmärrystä naisiin kohdistuvan väkivallan ja perheväkivallan ehkäisemisestä ja torjumisesta
• hyvää sukupuolistuneen väkivallan vastaisten kansallisten toimintojen ja alan kansallisen sekä kansainvälisen tutkimuksen tuntemusta
• kokemusta kansallisen tason poikkihallinnollisesta yhteistyöstä
• hyviä suunnittelu- ja koordinointitaitoja ja kokemusta esimerkiksi projektien johtamisesta
• erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja halua oppia ja kehittää uutta
• soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
• sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

Erikoissuunnittelijan tehtävä sijoittuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen palkkausjärjestelmän vaativuustasoon 4, jossa tehtäväpalkka on 4044,70 €/kk. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Tehtävän alkupalkka on noin 4300 - 4700 euroa/kk.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
30.04.2020
GenderJob
Helsinki, Finland