• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: projektisuunnittelija, Helsingin yliopisto
Helsingin yliopisto hakee kasvatustieteelliseen tiedekuntaan projektisuunnittelijaa tiedekunnan rakenteisiin ja käytäntöihin liittyvän tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön käynnistämiseen ja eteenpäin saattamiseen. Tehtävä on määräaikainen (12 kk, alkaen 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan). Hakuaika päättyy 9.3.2020.
Helsingin yliopiston kasvatustieteellinen tiedekunta on maamme monialaisin, kansainvälisesti arvostettu kasvatustieteiden ja opettajankoulutuksen tutkimus- ja koulutusyksikkö. Tutkimus ja opetus tähtäävät ihmisen kulttuurisen ja sosiaalisen potentiaalin toteutumiseen parhaalla mahdollisella tavalla yksilön ja ihmiskunnan hyväksi.

Haemme nyt kasvatustieteelliseen tiedekuntaan

PROJEKTISUUNNITTELIJAA

tiedekunnan rakenteisiin ja käytäntöihin liittyvän tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön käynnistämiseen ja eteenpäin saattamiseen. Tehtävä on määräaikainen (12 kk, alkaen 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan).

Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön projektisuunnittelijana edistät tiedekunnan pitkäjänteistä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyötä. Tavoitteenasi on vahvistaa tutkimuslähtöistä toimintaa ja ymmärrystä, joiden avulla aikaansaadaan tasa-arvoisempaa ja yhdenvertaisempaa toimintakulttuuria tiedekunnan rakenteisiin ja käytäntöihin opetus mukaan lukien sekä henkilökunnan ja opiskelijoiden keskuuteen.

Työtehtäviisi kuuluu kasvatuksen, koulutuksen ja työelämän tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvään tutkimukseen, erilaisiin selvityksiin ja kyselyihin perehtyminen, tiedekunnan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta koskevan kokonaistilanteen kartoittaminen, rakenteiden ja käytäntöjen kehittäminen, konkreettisen tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta koskevan toimintasuunnitelman laatiminen, tiedottaminen ja viestintä, eri sidosryhmien kanssa työskentely, kasvatustieteisiin soveltuvan tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta koskevan koulutuksen suunnittelu ja toteutus sekä tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvien arviointimekanismien kehittäminen.

Toivomme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää tietämystä ja ymmärrystä yhteiskunnallisista ja organisatorisista valtasuhteista ja eriarvoisuuteen liittyvistä mekanismeista, tuntemusta kasvatuksen ja koulutuksen tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvästä tutkimuksesta ja tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöstä sekä tutkimuslähtöisestä kehittämistoiminnasta. Lisäksi sinulla on hyvät yhteistyö- ja viestintäkyvyt ja pystyt kommunikoimaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Eduksesi katsotaan myös verkottuneisuus sekä tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen liittyvän lainsäädännön tuntemus.

Tarjoamme kiinnostavan työn inspiroivassa ympäristössä ja mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen. Toimit yhteistyössä tiedekunnan johdon sekä tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöryhmän kanssa. Palkka sijoittuu yliopiston muun henkilökunnan tasolle 8 (2760€ – 3220€ / kk).

Olet tervetullut jättämään hakemuksesi ja ansioluettelosi viimeistään 9.3.2020 mennessä rekrytointijärjestelmämme kautta. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa yliopistonlehtori Kauko Komulainen (kauko.komulainen(at)helsinki.fi).
Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa HR-koordinaattori Hector Nystedt (hector.nystedt(at)helsinki.fi).
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
09.03.2020
GenderJob
Helsinki, Finland