• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: korkeakouluharjoittelija, Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (STM)
Ajankohta ja kesto: 1.9.-30.11.2020
Viimeinen hakupäivä: 20.03.2020
Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan (TANE) tavoitteena on edistää sukupuolten tasa-arvoa yhteistyössä päättäjien, viranomaisten, tutkijoiden ja järjestöjen kanssa. TANE on parlamentaarinen neuvottelukunta, joka toimii sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä.

Korkeakouluharjoittelija osallistuu monipuolisesti tasa-arvoasiain neuvottelukunnan, sen jaostojen ja työryhmien sekä muiden sidosryhmien toimintaan, mikä mahdollistaa tutustumisen laajaan tasa-arvotoimijoiden verkostoon. Harjoittelija osallistuu TANEn ajankohtaisten asioiden, kuten tapahtumien ja kokousten järjestämiseen. Harjoitteluun kuuluu viestintää TANEn Facebook- ja Twitter -kanavissa sekä verkkosivuilla. Neuvottelukunnan toimintakenttä on monipuolinen ja vaihteleva, minkä johdosta myös harjoittelijan tehtävät kehittävät osaamista useilla eri tasa-arvotyön osa-alueilla.

Harjoittelijalta edellytetään perehtyneisyyttä sukupuolten tasa-arvoa koskeviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, Suomen poliittisen järjestelmän tuntemusta, hyvää kielitaitoa, erinomaista kirjallista ilmaisukykyä, sosiaalisen median ja viestinnän osaamista, organisointitaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja TANEsta: www.tane.fi, facebook.com/tasaarvo, twitter.com/tasaarvoTANE

Hakemukset toimitetaan sähköpostilla yhteyshenkilöille (ks. kohta Työnantajan tiedot).

Ajankohta ja kesto: 1.9.-30.11.2020
Työn luonne: Kokoaikatyö
Palkka: 1400 €/kk
Harjoittelijoiden määrä: 1
Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Yliopiston kanssa tehdään harjoittelusopimus. Korkeakoulun harjoittelutuki ei ole välttämätön.
Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Viimeinen hakupäivä: 20.03.2020

Ilmoituksen lisätiedot: Harjoitteluun valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi.

Koulutusalavalinta: Media-, viestintä- ja informaatioala, Muu humanistinen ala, Sosiaali- ja käyttäytymistieteet, Yhteiskunta- ja hallintotieteet

Työantajan tiedot

Sosiaali- ja terveysministeriö, työ- ja tasa-arvo-osasto, tasa-arvoyksikkö, tasa-arvoasiain neuvottelukunta
Meritullinkatu 8, 00170 Helsinki

Hannele Varsa ja Katariina Pursimo
p. 050 545 3435
email: tane@stm.fi

*****

Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) tavoitteena on eheä yhteiskunta ja kestävä hyvinvointi niin, että kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet terveelliseen ja turvalliseen elämään. Ydintehtäviämme ovat ihmisten terveyden ja toimintakyvyn sekä terveellisen työ- ja elinympäristön tukeminen, riittävien sosiaali- ja terveyspalvelujen ja kohtuullisen toimeentulon turvaaminen elämän eri vaiheissa sekä tasa-arvon edistäminen.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
20.03.2020
GenderJob
Helsinki, Finland