• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: sukupuolentutkimuksen yliopistonlehtorin sijaisuus, Lapin yliopisto
Sijaisuus ajalle 1.1.2020–31.7.2022, hakuaika päättyy 29.11.2019 kello 13.00.
Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa on haettavana

sukupuolentutkimuksen yliopistonlehtorin sijaisuus ajalle 1.1.2020–31.7.2022.

Sukupuolentutkimuksen yliopistonlehtorin tehtävän ala kohdentuu erityisesti kulttuuristen ja yhteiskunnallisten erojen tutkimukseen. Toimenkuvaan kuuluu sukupuolentutkimuksen sivuaineen ja tiedekunnan koulutusohjelmien opetus- ohjaus- ja tutkimustehtäviä sekä toiminta poikkitieteellisissä tutkimusryhmissä ja tutkimusrahoituksen hankkiminen.

Hallintojohtosäännön 41§:n mukaan tieteellisin perustein täytettävän yliopistonlehtorin tehtävään valittavalta edellytetään soveltuva tohtorin tutkinto ja kyky antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjausta, ja kun se on tehtävän hoitamisen kannalta tärkeää, käytännöllinen perehtyneisyys tehtävän alaan.

Sukupuolentutkimuksen yliopistonlehtorin tehtävään valittavalla tulee olla käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. Hallintojohtosäännön 36 §:n mukaan pysyvään opetustehtävään valittavalta edellytetään riittävä opetustaito.

Yliopiston opetus- ja tutkimustehtäviä hoitavalta vaaditaan, että hän hallitsee sen kielen, jolla hänen on annettava opetusta. Sukupuolentutkimuksen yliopistonlehtorin tehtävässä opetuskielenä on pääasiassa suomi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää kuitenkin myös englanninkielen taitoa. (Asetus 770/2009 1§ ja yliopiston hallintojohtosääntö 4§.)

Yliopistonlehtorin tehtävään hakeneen ansioita arvioitaessa otetaan huomioon tieteelliset julkaisut ja muut tutkimustulokset, joilla on tieteellistä arvoa, opetuskokemus ja pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot ja tarvittaessa opetusnäyte. (Hallintojohtosääntö 54§)

Yliopistonlehtorin tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilökunnan vaativuustasokartan tasoihin 5-7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa.

Hakemuksen lisäksi tulee toimittaa hakuportfolio. Lue ohjeet hakuportfoliosta.
Hakemukset tulee toimittaa 29.11.2019 kello 13.00 mennessä osoitteeseen Lapin yliopisto, PL 122 (Kirjaamo, Yliopistonkatu 8), 96101 Rovaniemi. Tiedekunta suosittelee hakemuksen toimittamista sähköisenä. Hakuasiakirjat voi toimittaa suojatun postipalvelun kautta: https://securemail.ulapland.fi. Vastaanottajaksi merkitään: kirjaamo@ulapland.fi. Hakemusasiakirjoja ei palauteta.

Tiedustelut hallintopäällikkö Pia Satta, etunimi.sukunimi@ulapland.fi
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
29.11.2019
GenderJob
Rovaniemi, Finland