• Description
  • Date
  • Info
Doktorand inom Genus, organisation och ledning
Forskarutbildningsämne: Industriell ekonomi och organisation

Vi söker en doktorand till ett forskningsprojekt om organisation och förändring med ett genusperspektiv, särskilt jämställdhet- och mångfaldsarbete, placerad vid Institutionen för industriell ekonomi och organisation.
Vi söker en driven, självständig och motiverad person med intresse för forskning, forskarutbildning och förändringsarbete i företag och organisationer. Jämställdhet och mångfald ses idag som självklara mål i många organisationer och det bedrivs ett omfattande förändringsarbete i syfte att uppnå dessa mål. Det pågår en ständig utveckling av forskningsbaserade ansatser och metoder. Forskningen visar dock på stor komplexitet i detta arbete där förändringsarbetet både kan bidra till förändring men även till att ojämställdhet och ojämlikhet upprätthålls och återskapas. Motstånd mot jämställdhet- och mångfaldsarbete är också ett återkommande tema inom forskningen. Forskningsprojektet syftar till att utveckla kunskap kring dessa förändringsprocesser.

Handledning: Doktoranden kommer att vara placerad vid Kungliga Tekniska Högskolan och handledas av Docent Charlotte Holgersson.
Organizer: KTH
Submitted by: Genus
This event for iCaliCal    Share
03.10.2019
GenderJob
Stockholm, Sweden