• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: Suunnittelija Usva-hankkeeseen
Määräaikainen kesäkuusta hankkeen päättymiseen 31.12.2019 asti, haku päättyy 27.5.2019 klo 16.
Exit – pois prostituutiosta ry hakee toimistoonsa Helsinkiin

Usva-hankkeeseen suunnittelijaa

kesäkuusta 2019 alkaen hankkeen päättymiseen 31.12.2019 asti.

Työ on kokoaikainen, 38 h/viikko. Työ voi sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonlopputöitä.

Usva-hankkeessa (2017-2019) kehitetään toimintamallia päihteiden aktiivikäyttäjien kohtaaman seksuaalisen kaltoinkohtelun tunnistamiseksi. Hanke jalkautuu pääkaupunkiseudulla kohderyhmälle suunnattuihin matalan kynnyksen toimintaympäristöihin tarjoamaan asiakkaille tukea seksuaalisen kaltoinkohtelun kokemuksiin. Usva-hanketta koordinoi Exit – pois prostituutiosta ry ja hanketta rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoilla.

Suunnittelija tekee asiakastyötä päihteiden aktiivikäyttäjien parissa ja toimii projektipäällikön työparina ammattilaisten kanssa tehtävässä työssä ja hankkeen loppuunsaattamiseen liittyvissä työtehtävissä. Suunnittelija osallistuu projektipäällikön tukena hankkeen tuloksia esittelevien tilaisuuksien järjestämiseen ja materiaalien laatimiseen, verkostoyhteistyöhön, hankkeen arviointiin ja loppuraportin tuottamiseen.

Suunnittelijan tehtävässä tarvitaan kykyä päihteiden aktiivikäyttäjien kanssa tehtävään yksilöasiakastyöhön ja työskentelyyn matalan kynnyksen toimintaympäristöissä, erinomaisia sosiaalisia taitoja ja tiimityötaitoja, aktiivista työotetta, ymmärrystä matalan kynnyksen palvelujärjestelmästä sekä ymmärrystä etsivästä työstä ja jalkautuvasta työstä työotteena.

Tehtävään haetaan sosiaali- tai terveysalan tutkinnon suorittanutta ammattilaista. Eduksi katsotaan kokemus työstä päihteiden aktiivikäyttäjien parissa. Eduksi katsotaan myös kokemus väkivaltatyöstä ja lisäkoulutus tai kokemus kriisituesta. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Työsuhteeseen sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu sosiaalialan järjestöjen TES:n palkkausjärjestelmän vaativuusryhmään 5. Työ alkaa kesäkuussa 2019 tai sopimuksen mukaan mahdollisimman pian sen jälkeen.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköpostitse 27.5.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: toiminnanjohtaja@exitry.fi.

Haastattelut tehtävää varten järjestetään ti 4.6. klo 14.00-19.00 välisenä aikana.

Lisätiedot työn sisällöstä: projektipäällikkö Anniina Piiroinen p. 044 779 0600
Lisätiedot työsuhteesta: toiminnanjohtaja Lotta Viinikka p. 0400 325204
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
15.05.2019 - 27.05.2019
GenderJob
Helsinki, Finland