• Description
  • Date
  • Info
Helsinki Pride
24.-30.6.2019
Helsinki
Helsinki Pride on Suomen suurin ja vaikuttavin kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma ja yksi vuoden suurimmista yleisötapahtumista.
Pride-viikkoa juhlitaan juhannuksen jälkeisellä viikolla 24.6.-30.6.2019.

Viime vuoden tapaan lauantaina 29.6. järjestettävän päätapahtuman Pride-kulkue kulkee Senaatintorilta Puistojuhlaan Kaivopuistoon. Viikon ohjelmaan kuuluu myös Pride House, joka kokoaa samojen seinien sisälle ohjelmaa keskustelutilaisuuksista työpajoihin, esityksiin ja näyttelyihin ja toimii samalla sateenkaarevana tapaamispaikkana keskellä Helsinkiä. Uutena konseptina toimivat tänä vuonna Pride Space -tilat. Välitämme yhteistyökumppaneidemme tarjoamia maksuttomia ja monikäyttöisiä tiloja niitä kaipaaville ohjelmajärjestäjille. Myös kävijöiden Pride-viikon logistiikka helpottuu, kun yhä useampi tapahtuma järjestetään samoissa tiloissa.

Oma kokonaisuutensa on 13-29 -vuotiaille suunnattu Nuorten Pride, joka järjestetään toimintakeskus Hapessa Sörnäisissä.

Stonewallin tapahtumien 50-vuotisjuhlavuonna Helsinki Priden 2019 teema on Liike. Teeman kautta halutaan kunnioittaa liikkeen juuria ja lisätä tietoa vähemmistöryhmien yhteisestä historiasta. Tarkoituksena on myös herättää keskustelua ihmisoikeusliikkeen nykytilasta ja tulevaisuudesta: miten meidän tulee kehittyä, jotta pystymme vastaamaan ajan haasteisiin ja tukemaan yhteisöämme parhaalla mahdollisella tavalla?

Lisätiedot ja yhteydenotot: info@helsinkipride.fi

Helsinki Pride -viikon järjestää seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen hyvinvointia ja oikeuksia edistävä järjestö HeSeta ry sekä laaja joukko vapaaehtoisiamme.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
24.06.2019 - 30.06.2019
-
Helsinki, Finland