• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: Suunnittelija, Sukupuolentutkimuksen Hilma-verkosto
Vuorotteluvapaan sijaisuus, haku päättyy 19.5.2019.
Hilma-verkosto on kahdeksan suomalaisen yliopiston vakiintunut yhteistyöverkosto, joka tarjoaa temaattisia verkkokursseja opiskelijoille ja pedagogisia opintoja sukupuolentutkimuksen opettajille. Verkosto on mukana erilaisessa valtakunnallisessa tasa-arvokysymysten yhteistyössä, esimerkiksi THL:n tasa-arvon tietopalvelun ohjausryhmässä.

Valtakunnalliseen Hilma-verkostoon haetaan suunnittelijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi.

Suunnittelija toimii verkoston ainoana hallinnollisena työntekijänä, ja vastaa monipuolisista verkoston opintojen suunnittelu- ja opintohallinnon tehtävistä. Käytännössä työ koostuu tiedottamisesta, kurssi-ilmoittautumisten hallinnoinnista, opiskelijavalinnoista yhdessä opettajan kanssa, opintosuoritusten rekisteröinnistä ja opettajien työn tukemisesta. Suunnittelija toimii verkoston johtoryhmän esittelijänä, joka organisoi, valmistelee ja dokumentoi johtoryhmän kokoukset sekä toteuttaa muita johtoryhmän tai esimiehen kanssa erikseen sovittavia tehtäviä. Suunnittelija huolehtii myös verkoston www-sivuista, opettajien palkkioiden maksatuksesta ja verkoston budjetin seurannasta.

Hakijalta edellytetään:
- olet organisointikykyinen ja monipuolinen ammattilainen, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin ja opetella uutta.
- Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja itsenäinen työote, olet yhteistyökykyinen, joustava ja järjestelmällinen.
- Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sisältäen sukupuolentutkimuksen opintoja. Voit myös olla juuri valmistumassa oleva opiskelija.
- Olet perehtynyt tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusasioihin ja pystyt työskentelemään tarvittaessa sekä suomen, englannin että ruotsin kielillä. Alan työkokemus on sinulle myös eduksi.

Helsingin yliopisto tarjoaa vastuullisen ja mielenkiintoisen työtehtävän sukupuolentutkimuksen äärellä. Suunnittelija saa hienon mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistaan monipuolisten tehtävien parissa. Tukena toimii ammattitaitoinen organisaatiomme ja muut yliopiston resurssit.
Suunnittelija kuuluu HY:n yliopistopalveluiden yleishallinnon keskustakampuksen tiimiin.

Tehtävä on määräaikainen ajalla 1.7.2019- 31.01.2020.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä. Lisätietoja vuorotteluvapaasta antavat TE-toimistot.

Hakemus tehtävään tulee jättää rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 19.5.2019. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalissa. Haastattelut toteutetaan toukokuun aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hilma-verkoston suunnittelija Aino-Maija Elonheimo (050 4151589) aino-maija.elonheimo(at)helsinki.fi ja keskustakampuksen kehittämispäällikkö Päivi Karimäki-Suvanto (puh. 02941 22349).
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
29.04.2019 - 19.05.2019
GenderJob
Helsinki, Finland