• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: Korkeakouluharjoittelija, Helsingin kaupunki
Haku tehtävään päättyy 1.3.2019 klo 16:00
"Työavain 47-25-19

Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 01.03.2019 kello 16:00

Kaupunginkanslia, Osallisuus ja neuvonta , Aleksanterinkatu 24 00099 Helsingin kaupunki
Kaupunginkanslia, Viestintäosasto
Hallinto- ja toimistoala

Tehtävän kuvaus: Haemme korkeakouluharjoittelijaa Helsingin kaupunginkansliaan kolmeksi kuukaudeksi. Harjoittelija perehtyy työssään toiminnallisen yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseen kuntatasolla tukemalla Helsingin kaupunginkanslian ihmisoikeustyön koordinointia.

Harjoittelija osallistuu kaupungin viranhaltijoiden ihmisoikeusverkoston tapaamisten suunnitteluun ja toteutukseen sekä avustaa esittelijöitä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotoimikuntien kokousten valmistelussa. Harjoittelija on mukana kokousten ja tapahtumien sekä pääkaupunkiseudun tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustoimikuntien yhteistapaamisen järjestämisessä sekä osallistuu tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusviestinnän toteutukseen. Lisäksi harjoittelija osallistuu kaupungin yhdenvertaisuussuunnitelman uudistamisprosessiin sekä Helsingin ensimmäisen yhdenvertaisuus- ja tasa-arvokyselyn tuloksien analysointiin.

Harjoittelija pääsee osallistumaan monipuolisesti Helsingin kaupungin tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyöhön, sidosryhmäyhteistyöhön ja erilaisten työryhmien tapaamisiin. Harjoittelu tarjoaa näköalapaikan Helsingin yhdenvertaisuus- ja tasa-arvotyöhön ja antaa eväitä toimia näiden alueiden asiantuntijana.

Harjoittelijalta edellytetään asiantuntemusta sukupuolten tasa-arvosta, yhdenvertaisuudesta ja ihmisoikeuksista sekä monipuolisia viestintätaitoja ja yhteistyö- ja organisointikykyä. Lisäksi harjoittelussa on hyötyä kuntatason päätöksenteon tuntemuksesta.

Toivotut koulutusalat ovat yhteiskuntatieteet, humanistiset tieteet tai oikeustieteet.

Harjoittelujakso alkaa 1.4.2019 tai sopimuksen mukaan. Jakson kesto on 3 kuukautta. Harjoittelijalta ei vaadita yliopiston harjoittelutukea.


Kelpoisuusehto: Harjoittelijan tulee olla ylempää korkeakoulututkintoa suorittava.

Luemme eduksi: Sujuva kielitaito (ruotsi, englanti).

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja:
Tehtäväkohtainen palkka: 1612 e/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 36,75 h/vko

--

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Linkki lisätietoihin

Suunnittelija Milla Sandt
09 310 36229
milla.sandt@hel.fi

Suunnittelija Nitin Sood
09 310 36063
nitin.sood@hel.fi"
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
01.03.2019 -16:00
GenderJob
Helsinki, Finland