• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: Projektipäällikkö, Johtaa kuin nainen -hanke, Suomen Olympiakomitea ry
Haku tehtävään päättyy 4.3.2019.
"Haemme projektipäällikköä liikunnan ja urheilun tasa-arvoa edistävään kaksivuotiseen ESR-rahoitteiseen Johtaa kuin nainen -hankkeeseen, jonka tavoitteena on kannustaa lisää naisia hakeutumaan liikunnan ja urheilun päätöksentekopaikoille sekä lisätä liikunnan parissa toimivien ymmärrystä ja osaamista tasa-arvokysymyksissä. Kohderyhmänä ovat etenkin paikallisen ja alueellisen tason toimijat.

Hankkeessa järjestetään kaksi useamman jakson pituista urheilujohtamisen koulutusta ja viisi avointa seminaaria sekä kootaan julkaisu liikunnan toimijoiden tasa-arvo- ja yhdenvertaisuustyön tueksi. Koulutusjaksot ja seminaarit järjestetään eri puolella Suomea. Projektipäällikkö vastaa kokonaisuuden suunnittelusta, toteutuksesta ja arvioinnista.

Ohjelma kouluttaa yhteensä 60 liikunnan ja urheilun parissa vaikuttavaa naista. Jokaisella osallistujalla on henkilökohtainen mentori opiskelun tukena, ja lähijaksoilla kouluttajina toimivat projektipäällikön lisäksi kokeneet johtamisen kehittämisen ja urheilujohtamisen asiantuntijat. Projektipäällikkö vastaa tasa-arvo- ja yhdenvertaisuusteemoissa kouluttamisesta sekä osallistujien käytännön tasa-arvotekojen ohjaamisesta.

Tehtävä sisältää muun muassa yhteydenpitoa ja viestintää osallistujien sekä kouluttajien/puhujien kanssa, osallistujien hakuprosessin toteutusta, kouluttajien hankintaa, koulutuksen sisältöjen suunnittelua ja tuottamista, seminaarien järjestämistä, koulutuksen dokumentointia ja raportointia.

Projektipäälliköllä on

osaamista tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämisestä
liikunnan ja urheilun toimintaympäristön tuntemusta
kokemusta kouluttamisesta, koulutusten ja tapahtumien suunnittelusta, organisoinnista, arvioinnista ja dokumentoinnista
kokemusta hankehallinnosta
ongelmanratkaisukykyä ja joustavuutta toimia muuttuvissa tilanteissa
valmius matkustaa Suomessa ja työskennellä tarvittaessa iltaisin- ja viikonloppuisin
Kokemus ESR-hankehallinnosta katsotaan eduksi.

Sinulle on tärkeää edistää tasa-arvoa liikunnassa ja urheilussa sekä kehittää urheilujohtamista.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan liikuntaan ja huippu-urheiluun sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi dynaamisessa organisaatiossa. Tehtävä on kaksivuotinen ja alkaa erikseen sovittavana ajankohtana.

Tehtävän täyttäminen edellyttää rahoituksen vahvistumista.

Tiedustelut: Projektipäällikkö Sari Kuosmanen: etunimi.sukunimi@olympiakomitea.fi puh. 040 158 1324 (soittoajat ke 20.2., to 21.2. ja ke 27.2. klo 9-17).

Jätäthän hakemuksesi cv:n ja palkkatoiveen kera viimeistään 4.3.2019."
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
04.03.2019
GenderJob
Helsinki, Finland