• Description
  • Date
  • Info
Avoin työpaikka: Harjoittelija, Tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE)
Viimeinen hakupäivä: 05.04.2019
Harjoittelu - Tasa-arvopolitiikka, viestintä
https://www.aarresaari.net/ilmoitus-7-55997

Sosiaali- ja terveysministeriön (STM) tavoitteena on eheä yhteiskunta ja kestävä hyvinvointi niin, että kaikilla olisi samanlaiset mahdollisuudet terveelliseen ja turvalliseen elämään. Ydintehtäviämme ovat ihmisten terveyden ja toimintakyvyn sekä terveellisen työ- ja elinympäristön tukeminen, riittävien sosiaali- ja terveyspalvelujen ja kohtuullisen toimeentulon turvaaminen elämän eri vaiheissa sekä tasa-arvon edistäminen.

Tasa-arvoasiain neuvottelukunnan (TANE) tavoitteena on edistää sukupuolten tasa-arvoa yhteistyössä päättäjien, viranomaisten, järjestöjen ja tutkijoiden kanssa. TANE on parlamentaarinen neuvottelukunta, joka toimii sosiaali- ja terveysministeriön yhteydessä.

Harjoittelija osallistuu monipuolisesti tasa-arvoasiain neuvottelukunnan, sen jaostojen ja työryhmien sekä muiden sidosryhmien toimintaan, mikä mahdollistaa tutustumisen laajaan tasa-arvotoimijoiden verkostoon. Harjoittelija osallistuu neuvottelukunnan viestinnän kehittämiseen yhteistyössä neuvottelukunnan muiden työntekijöiden kanssa.

Harjoittelijan työtehtäviin kuuluu myös operatiivisen viestinnän tehtäviä kuten mediaseurantaa, tiedotteiden laatimista sekä sisällön tuottamista TANEn verkkosivuille sekä Facebook- ja Twitter –kanaviin. Lisäksi harjoittelija osallistuu innovaatiopolitiikan ja tutkimuksen tasa-arvokysymyksiin kytkeytyvän seminaarin ja muiden neuvottelukunnan tapahtumien valmisteluun. Neuvottelukunnan toimintakenttä on monipuolinen ja vaihteleva, minkä johdosta myös harjoittelijan tehtävät kehittävät osaamista useilla eri tasa-arvotyön osa-alueilla.

Harjoittelijalta edellytetään perehtyneisyyttä sukupuolten tasa-arvoa koskeviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin, Suomen poliittisen järjestelmän tuntemusta, erinomaista kirjallista ilmaisukykyä ja vahvaa viestinnän osaamista, englannin kielen taitoa, organisointitaitoja, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja TANEsta: www.tane.fi, facebook.com/tasaarvo, twitter.com/tasaarvoTANE


Ajankohta ja kesto: 1.9.-30.11.2019 (3 kk)

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: 1350 €/kk

Harjoittelijoiden määrä: 1

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Yliopiston kanssa tehdään harjoittelusopimus. Korkeakoulun harjoittelutuki ei ole välttämätön.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Viimeinen hakupäivä: 05.04.2019

Ilmoituksen lisätiedot: Hakemukset toimitetaan sähköpostiosoitteeseen tane(at)stm.fi.

Koulutusalavalinta: Media-, viestintä- ja informaatioala, Muu humanistinen ala, Sosiaali- ja käyttäytymistieteet, Yhteiskunta- ja hallintotieteet

TYÖNANTAJAN TIEDOT

Sosiaali- ja terveysministeriö, tasa-arvoasiain neuvottelukunta (TANE)
Kirkkokatu 14, 00170 Helsinki

Hannele Varsa, Anni Hyvärinen
p. 029 516 001
email: tane(at)stm.fi
Organizer: Tasa-arvoasiain neuvottelukunta TANE
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
05.04.2019
GenderJob
Helsinki, Finland