• Description
  • Date
  • Info
Forum Jämställdet
Forum Jämställdhet är Sveriges största jämställdhetskonferens! Få inspiration för hela organisationen och utveckla din kompetens och ditt professionella nätverk! Välkommen till Luleå 30-31 januari 2019.
Forum Jämställdhet vänder sig till förtroendevalda, chefer och experter i offentliga, privata och fackliga organisationer. Kanske är du chef eller förtroendevald, controller eller sakkunnig? Kanske arbetar du på en myndighet, i en kommun eller i ett landsting? Kanske har du en titel som planerare, strateg eller samordnare där jämställdhet ingår? Eller jobbar du med verksamhets- eller kvalitetsutveckling som konsult, i ett företag eller i en stor organisation? Då är Forum Jämställdhet ditt viktigaste tillfälle för kompetensutveckling inom jämställdhet!

Det handlar om jämställdhetsintegrering!
Forum Jämställdhet lyfter många olika jämställdhetsfrågor. Programmet utgår från jämställdhetsintegrering som är den strategi som Sverige och världen har valt för att nå ett jämställt samhälle. Strategin innebär att ett jämställdhetsperspektiv ska finnas med i alla delar av alla processer. Då bidrar jämställdhetsperspektivet till att förbättra den ordinarie verksamheten, istället för att bli ett sidoprojekt. Jämställdhetsintegrering är en strategi som passar så väl myndigheter och kommuner som organisationer och företag.
Organizer: Forum Jämställdhet
Submitted by: jamstall.nu
This event for iCaliCal    Share
30.01.2019 - 31.01.2019
Conference
Luleå, Sweden