• Description
  • Date
  • Info
Toisenlaisia tarinoita -kävelykierrokset
KIERROSTEN AJANKOHDAT:
SU 15.7. klo 13.00 – 15.00
TO 2.8. klo 17.30 – 19.30
KE 8.8. klo 17.30 – 19.30
LA 11.8. klo 14.00 – 16.00
SU 19.8. klo 15.00 – 17.00
LÄHDE TUTKIMUSMATKALLE KALLION NAISTEN HISTORIAAN, TUET IHMISKAUPAN VASTAISTA TYÖTÄ!

Kallion kortteleissa ovat aikojen saatossa kopisseet monenlaisten naisten kannat. Kaduilla ovat astelleet lettipäiset tulevat huippupoliitikot ja yömyöhällä kotiin tarponeet työläistytöt. Kivitalojen seiniin on kirjattu niin traagisia taiteilijakohtaloita kuin hyvinvointipalvelujen pioneerien uskomattomia saavutuksia.

Kävelykierroksella tutustutaan merkittäviin naisiin Kallion kaupunginosan historiassa ja heidän tekemäänsä yhteiskunnalliseen muutokseen. Kierroksella kuullaan paitsi edistyksen, myös arjen ja eriarvoisuuden historiasta. Kävelyjen tuotto käytetään FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n ihmiskaupan vastaiseen työhön Suomessa ja Nigeriassa. Tervetuloa mukaamme matkalle naisten tekemään historiaan!

Kierrokset kestävät hieman alle kaksi tuntia ja kiertävät noin kahden kilometrin matkan Kallion kaduilla. Kierroksia vetävät FinnWIDin vapaaehtoiset oppaat.

Kierroksen hinta on 10 euroa, mutta halutessasi voit tukea vapaaehtoisvoimin toimivaa yhdistystämme myös suuremmalla summalla (esim. 15€).

MAKSUOHJEET:
Pyydämme, että maksat kierroksen etukäteen FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n tilille. Voit maksaa myös käteisellä paikan päällä. Pyydämme varaamaan mieluiten tasarahan.

Ennakkomaksut: Maksa 10 euroa (tai valitsemasi suurempi summa) FinnWIDin tilille: FI15 5780 0720 4547 48 (Finnwid – Naiset kehitystyössä ry) (bic-koodi OKOYFIHH). Kirjoita viestikenttään: sana ”kävely” ja kierroksen päivämäärä (esim. 15.7.), jolle ilmoittaudut. Kirjoita viestikenttään myös nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

TULO-OHJE:
Kierrokset alkavat Katri Valan puistoon johtavien portaiden alapäästä. Portaat sijaitsevat aivan Sörnäisten raitiovaunupysäkin läheisyydessä Vilhovuorenkujan alussa.

FinnWID – Naiset kehitystyössä ry on sukupuolten tasa-arvoon ja kehityskysymyksiin keskittyvä sitoutumaton kansalaisjärjestö. Toisenlaisia tarinoita on FinnWID - Naiset kehitystyössä ry:n kampanja, joka lisää tietoisuutta ihmiskaupasta ja kerää varoja naisten toimeentulomahdollisuuksien kehittämiseksi Nigeriassa.

tiedustelut: ttkavelyt(at)gmail.com
www.toisenlaisiatarinoita.fi
www.finnwid.fi

Huom! Toteutamme mahdollisuuksien mukaan myös tilauskierroksia ryhmille. varaustiedustelut: ttkavelyt(at)gmail.com
Organizer: FinnWID - Naiset kehitystyössä ry
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
15.07.2018 - 19.08.2018
-
Helsinki, Finland