• Description
  • Date
  • Info
Mitä se sulle kuuluu? Keskustelu sukupuolimerkinnöistä Suomessa
Aika: Torstai 19.7.2018 klo 16.00-17.00 Paikka: Eetunaukion lava, Itäpuisto, Pori
Sukupuolittaminen alkaa synnytyslaitoksella, seuraten meitä läpi elämän. Kysymme, mihin tietoa sukupuolesta oikeastaan tarvitaan? Milloin sukupuolen tilastointi paljastaa syrjinnän rakenteita – ja milloin luo niitä? Keskustelemassa ovat Trasek ry:n puheenjohtaja Panda Eriksson, Amnestyn Suomen osaston translakikampanjan kasvo Sakris Kupila sekä sosiaalietiikan professori ja ETENEn puheenjohtaja Jaana Hallamaa. Keskustelua vetää viestinnän ammattilainen Riikka Kämppi.

Keskustelun järjestävät Seta, Trasek ja Amnesty Internationalin Suomen osasto.

Panda Eriksson on Trasek ry:n puheenjohtaja, muunsukupuolinen sukupuolentutkija ja aktivisti.

Sakris Kupila ihmisoikeuspuolustaja, lääketieteen opiskelija ja tutkija sekä Setan varapuheenjohtajana. Kupila kampanjoi Amnesty Internationalin kanssa Suomen translain uudistamisen puolesta.

Jaana Hallamaa on sosiaalietiikan professori Helsingin yliopistosta
ja valtakunnallisen sosiaali- ja terveysalan eettisen neuvottelukunnan (ETENE) puheenjohtaja. Hän toimi jäsenenä STM:n translakityöryhmässä (2013-2015).

Riikka Kämppi on Rautarouva Ironlady Oy:n toimitusjohtaja ja tunnettu Pekka Haaviston presidentinvaalikampanjoista. Kämppi on myös luonut koko kansan suosiksi nousseen Nenäpäivän toimiessaan Ylen Hyvä säätiön johtajana ja hänet on palkittu Procomin vuoden viestintäammattilaisena 2012.

Lisätietoja:
Eliisa Alatalo, tiedottaja, Seta ry
tiedottaja(at)seta.fi
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
19.07.2018 16:00-17:00
-
Pori, Finland