• Description
  • Date
  • Info
Vaiettu väkivalta -kyselytutkimuksen julkaisutilaisuus
Aika: tiistaina 29.8.2017 klo 9-10.30.
Paikka: Miessakit ry:n toimisto, Annankatu 16 B 28, Helsinki
Miessakit ry:ssä toimii Väkivaltaa Kokeneet Miehet -hanke, jossa tarjotaan keskusteluapua, neuvontaa ja ohjattua vertaisryhmätoimintaa väkivaltaa kokeneille miehille.

Aamukahvilla julkistetaan hankeen toteuttama nettikysely "Vaiettu väkivalta - Miesten kokema väkivalta" sekä mahdollisuus avun hakemiseen ja saamiseen. Hankkeessa kerätään tietoa miesten kokemasta väkivallasta, jonka seurauksista ja väkivaltaa kokeneiden miesten auttamisesta tiedetään vielä suhteellisen vähän. Nyt julkistettava raportti lisää oleellisesti tietoa siitä, miten miehet kokevat väkivallan kohteeksi joutumisen.

Tilaisuus alkaa kello 9 aamiaisella ja jatkuu noin 9.20 kyselyraportin esittelyllä. Käsiteltäviä teemoja ovat miesten kokema väkivalta ilmiönä, auttamisen ja avun hakemisen kysymykset sekä kehittämisehdotukset väkivaltaa kokeneiden miesten auttamiseksi.

Kyselyyn osallistui 235 henkilöä, jotka vastasivat joko avun tarjoajana tai yksityishenkilönä. Tietoja hyödynnetään hankkeen suunnittelussa, miesten auttamisessa ja toiminnan raportoinnissa. Hankkeen työntekijät konsultoivat myös muita alan ammattilaisia.

Tilaisuus järjestetään median edustajille, hyvinvointisektorin ammattilaisille, tutkijoille ja virkamiehille.

Tilaisuudessa ovat paikalla hankkeen työntekijät Tommi Sarlin ja Jussi Pekkola sekä kehittämispäällikkö Peter Peitsalo ja toiminnanjohtaja Tomi Timperi.

Ilmoittautuminen tapahtuu Miessakit ry:n verkkosivujen kautta http://www.miessakit.fi/fi/aamukahvit


Ilmoittautumiset viimeistään maanantaihin 21.8. mennessä. Kolmekymmentä ensimmäistä ilmoittautujaa mahtuu mukaan. Lisätietoa sähköpostitse vakivaltaa.kokeneet.miehet(at)miessakit.fi
Organizer: Miessakit ry
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
29.08.2017 9:00-10:30
-
Helsinki, Finland