• Description
  • Date
  • Info
F-KLUBI: Feministinen kaupunki, Helsinki
Aika: Perjantaina 24.3. klo 18-23
Paikka: Ravintola Kapsäkki, Hämeentie 68, Helsinki
Mitä on feministinen kuntapolitiikka ja mikä tekee kaupungista feministisen? Aiheesta keskustelemassa klo 18 alkaen feministisiä kuntavaaliehdokkaita Helsingistä. Ehdokkaita haastavat kaupunkilaiset erilaisista kokemuspiireistä. Lisäksi esiintymässä ASTRID SWAN.

Feministinen ehdokaspaneeli:
Sunniva Drake (vihr, sit.)
Abdirahim Husu Hussein (SDP)
Panu Mäenpää (kok)
Milla Pyykkönen (vas)
Katriina Rosavaara (FP)

Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös muut feministiehdokkaat! Paikalla pöytä, johon voi tuoda omia esitteitä jakoon.

Ehdokkaiden keskustelun jälkeen esiintyy juuri uuden From The Bed and Beyond -levyn julkaissut Astrid Swan. Loppuillan yleisöä viihdyttää feministinen DJ.

Tilaisuus on kaikille avoin ja tila on esteetön.

+++

MIKÄ F-KLUBI?

Mihin tarvitaan feminististä politiikkaa? Minkälainen on feministinen yhteiskunta?

Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia feministisellä keskusteluklubilla. F-klubilla keskustellaan isoista aiheista ja todellisesta muutoksesta.

Vuosituhannen vaihteessa kuvittelimme olevamme matkalla kohti tasa-arvoisempaa yhteiskuntaa. Sen sijaan tasa-arvokehitys on hidastunut. Itsestään selvinä pidetyistä tavoitteista, kuten vanhempainvapaiden tasaamisesta, ei vieläkään ole tehty päätöksiä. Feministisen politiikan tyhjiössä esiin on noussut uusia suuntauksia: jo saavutettuja parannuksia naisten oikeuksiin esitetään purettaviksi. Suomessa ja Euroopassa kannatusta keräävät arvokonservatiiviset liikkeet vastustavat aborttioikeutta, puolustavat perinteistä perhekäsitystä ja haaveilevat yhteiskunnasta, joka tukahduttaa sukupuolten, seksuaalisuuksien ja etnisyyksien moninaisuuden.

Pelottaako? F-klubi auttaa!
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
24.03.2017 18:00-23:00
-
Helsinki, Finland