• Description
  • Date
  • Info
Mies, nainen, muu, mikä? Keskustelu juridisesta sukupuolesta
Aika: 21.4.17 klo 17-19
Paikka: Turun seudun Setan toimisto, Eerikinkatu 22b B 20, Turku
[ ] Mies
[ ] Nainen
[ ] Muu, mikä? ________________________________

Passimerkintä, itsemäärittelyoikeus, juridinen sukupuoli. Kuuluu kaikille -kampanja on herättänyt keskustelua siitä, mitä kaikkea itsemäärittelyllä oikein ajetaan takaa. Onko tarkoituksena saada määritellä sukupuolensa tai sen puuttuminen täysin vapaasti, tuleeko sellaista määritellä juridisesti ollenkaan, mitkä meidän vaihtoehtomme ovat ja miten löytää paras polku juridisen viidakon sidonnaislakien halki?

Trasek ja Seta, järjestöt Kuuluu kaikille -kampanjan takana, ovat molemmat todenneet, että sukupuolen moninaisuus pitää ottaa huomioon kaikilla elämän osa-alueilla. Translain uudistuksen yhteydessä on syytä myös selvittää mahdollisuus muuhun juridiseen sukupuolimerkintään kuin vain nainen tai mies. Voidaanko sukupuolimerkintä jopa poistaa kokonaan vai pitäisikö mahdollistaa muita juridisia sukupuolia - ja jos niin, niin mitkä?

Kampanja haluaa herättää laajaa keskustelua siitä, mitä juridiset sukupuolet ovat tai voisivat olla! Tule keskustelemaan ja kertomaan oma näkemyksesi siitä, miltä passisi kuuluisi näyttää.

Tilaisuus on maksuton eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Esteettömyydestä:

TuSetan toimisto on valitettavasti esteellinen pyörillä varustetulla apuvälineellä liikkuvalle, sillä taloon on portaat ja hissitasolle on portaat. WC on sukupuolittamaton, mutta ei koonsa puolesta esteetön.

Keskustelua käydään suomeksi ja tarvittaessa ruotsiksi ja englanniksi.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
21.04.2017 17:00-19:00
-
Turku, Finland