• Description
  • Date
  • Info
Naisen nakerrettu euro - talous, työelämä ja epätasa-arvo
Naisen nakerrettu euro - talous, työelämä ja epätasa-arvo -seminaari järjestetään torstaina 28. huhtikuuta 2016 kello 13.00-16.00 Eurooppasalissa (Malminkatu 16, Helsinki). Seminaarin yhteydessä pidetään Naisjärjestöjen Keskusliiton kevätkokous klo 16.30 alkaen.
Seminaarin järjestää Naisjärjestöjen Keskusliitto yhteistyössä YK-liitto ry:n, Eurooppanaiset ry:n, Naistoimittajat ry:n, Naisjärjestöt Yhteistyössä NYTKIS ry:n, Suomen Akateemisten Naisten Liitto ry:n, Vammaisjärjestöjen naisverkoston sekä Zonta International Piiri 20 ry:n kanssa. Tilaisuutta tukee Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Seminaarissa kuullaan puheenvuoroja tasa-arvosta, työelämästä ja taloudesta alojen johtavilta asiantuntijoilta. Luvassa on kommenttipuheenvuoroja, paneelikeskustelua sekä kahdenkeskisiä debatteja. Tilaisuuden tarkempi ohjelma puhujavieraineen julkaistaan lähiviikkojen aikana. Eurooppasali on esteetön tila.

Ilmoittautuminen on jo alkanut! Huomioithan, että seminaariin ja kevätkokoukseen ilmoittaudutaan erillisillä lomakkeilla seuraavista linkeistä.
Naisen nakerrettu euro - talous, työelämä ja epätasa-arvo -seminaari: http://goo.gl/forms/710IkrWuez.
NJKL:n kevätkokous: http://goo.gl/forms/IIqeFhcEbD

Tilaisuus striimataan, ja keskusteluun voi osallistua tilaisuuden aikana tai jo etukäteen Twitterissä aihetunnisteella ‪#‎nakerrettueuro.
Organizer: Naisjärjestöjen Keskusliitto ry
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
28.04.2016 13:00-16:00
Seminar
Helsinki, Finland