• Description
  • Date
  • Info
Yhdenvertaisuusvaltuutettu hakee tutkimusavustajaa
Ajankohta ja kesto: Maaliskuu - heinäkuu (3 - 5 kk)
Työaika: Kokoaikatyö

Toivomme, että hakijalla on käytettävissä tiedekunnan/yliopiston myöntämä harjoittelutuki. Tämä ei ole ehdoton edellytys.
Yhdenvertaisuusvaltuutettu etsii tutkimushankkeeseen tutkimusavustajaa, joka toimii hankeen vetäjän ohjauksessa, ja jonka tehtäviin kuuluu muun muassa:
* avustaminen haastattelulomakkeiden laatimisessa
* tutkimushaastatteluiden toteuttamisessa avustaminen
* haastatteluaineiston puhtaaksikirjoittaminen, avaaminen ja analysointi
* tutkimuksen osioiden kirjoittaminen
muut hankkeeseen liittyvät järjestelyt.

Hakijalta toivomme:
* erinomaisia sosiaalisia taitoja ja kykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa
* hyvää suomen kielen kirjallista taitoa
* kokemusta tutkimushaastattelujen tekemisestä joko opinnoissa ja/tai työelämässä
* kokemusta Webropol-kyselytyökalun (tai vastaavan) käyttämisestä ja SPSS-ohjelmiston perusteiden hallintaa
olevan loppusuoralla opinnoissaan.

Harjoittelujakson kokonaispituus täsmennetään ja sovitaan valitun henkilön kanssa. Lähtökohtana on, että tutkimusavustaja voisi toimi tehtävässä 3 - 5 kuukautta.

Toivomme myös, että hakija olisi jollakin tapaa perehtynyt yhdenvertaisuusvaltuutetun toimialaan ja syrjinnän vastaiseen lainsäädäntöön, erityisesti yhdenvertaisuuslakiin (1325/2014).

Yhdenvertaisuusvaltuutettu on itsenäinen viranomainen, jonka tehtävänä on valvoa yhdenvertaisuuslain (1325/2014) noudattamista siten kuin sanotussa laissa säädetään sekä yleisesti edistää yhdenvertaisuuden toteutumista ja ehkäistä syrjintää. Valtuutettu toimii myös kansallisena ihmiskaupparaportoijana ja valvoo ulkomaalaisten maastapoistamista. (Laki yhdenvertaisuusvaltuutetusta 3 §, 1326/2014).

Palkka: noin 1200 euroa
Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Toivomme, että hakijalla on käytettävissä tiedekunnan/yliopiston myöntämä harjoittelutuki. Tämä ei ole ehdoton edellytys.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu
Viimeinen hakupäivä: 29.2.2016

Pyydämme toimittamaan hakemukset yhdenvertaisuusvaltuutetun toimistoon sähköisesti yvv(at)oikeus.fi otsikolla Harjoittelijahakemus.
Organizer: Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto
Contact: Harjoitteluun liittyvät lisätiedustelut pyydämme osoittamaan Mikko Joroselle puhelimitse (0295 666 812) arkisin klo 9.00 - 10.00 tai sähköpostitse osoitteeseen mikko.joronen(at)oikeus.fi.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
29.02.2016
GenderJob
, Finland