• Description
  • Date
  • Info
Miessakit ry hakee hankekoordinaattoria
Haemme Helsingin toimipisteeseemme määräaikaiseen työsuhteeseen hankekoordinaattoria.
”Maahan muuttaneiden miesten työllistymisen ja kotoutumisen tukeminen” on vuosille 2016–2018 ajoittuva Miessakit ry:n hanke, jossa (työura)mentorointitoiminnan ja suomenkielisen keskusteluryhmätoiminnan avulla edistetään maahan muuttaneiden miesten työllistymistä, työelämävalmiuksia ja kotoutumista. Toimintaa rahoittaa RAY.

Hankekoordinaattorin keskeisiin tehtäviin kuuluu mentorointi- ja ryhmätoimintojen organisointi, ohjaus ja koordinointi sekä vapaaehtoistenmentoreiden ja ryhmänohjaajien rekrytointi ja kouluttaminen, verkostotyö sekä hankkeeseen liittyvää kehittämistyötä, raportointia, muuta kouluttamista ja vaikuttamistyötä eri sidosryhmissä. Lisäksi tehtäviin kuuluu asiakkaiden ohjausta ja neuvontaa, markkinointia ja viestintää sekä hankkeen hallinnointiin liittyviä tehtäviä.

Soveltuva korkeakoulu- tai opistotason tutkinto, aiempi kokemus maahan muuttaneiden kanssa tehdystä työstä, kouluttajakokemus sekä hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisutaito katsotaan eduksi.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan 21.2.2016 mennessä sähköpostitse osoitteeseen antti.alen(at)miessakit.fi. Hakemukseen ja sähköpostin aihekenttään tunniste C 2012.

Miessakit ry on kansalais- ja asiantuntijajärjestö, joka pitää huolta miesten elämää tukevien yksilöllisten, yhteisöllisten ja yhteiskunnallisten rakenteiden vahvistamisesta parantaakseen miesten kokonaisvaltaista hyvinvointia.
Organizer: Miessakit ry
Contact: hallintopäällikkö Antti Alén, antti.alen(at)miessakit.fi,
p. 0500 934 303
www.miessakit.fi/fi/rekry
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
21.02.2016
GenderJob
Helsinki, Finland