• Description
  • Date
  • Info
Naisjärjestöjen keskusliitto hakee järjestösihteeriä
Järjestösihteeriä haetaan vakituiseen työsuhteeseen 1.3.2016 alkaen.
Järjestösihteeri työskentelee pääsihteerin ja hallituksen kanssa yhteistyössä Helsingin keskustassa sijaitsevassa toimistossa.

Järjestösihteeri toimii NJKL:n ja jäsenjärjestöjen yhteyshenkilönä, vastaa järjestön säännönmukaisten kokousten järjestämisestä ja liiton viestinnästä sekä osallistuu lausuntojen ja kannanottojen valmisteluun yhdessä pääsihteerin kanssa ja huolehtii osaltaan liiton toimisto- ja taloustehtävistä.

Hakijalta odotamme: Parhaat edellytykset tehtävän hoitamiseen antavat soveltuva korkeakoulututkinto, sukupuolen- tai naistutkimuksen ja sukupuolten välisen tasa-arvotyön tuntemus, vankka järjestötoiminnan osaaminen, hyvät organisointi-, yhteistyö- ja viestintätaidot (ml. sosiaalinen media), vastuullinen työote ja valmius satunnaisiin iltatöihin. Hyvä englannin ja ruotsin kielen taito tarvitaan, muu kielitaito luetaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn sekä näköalapaikan järjestökenttään ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Työaika on noin 80 - 100 -prosenttinen sopimuksesta riippuen. Kuukausipalkka on työajasta riippuen 2000 - 2500 euroa kuukaudessa sekä lounassetelietu.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen tulee toimittaa tiistaihin 16.2.2016 klo 12.00 mennessä sähköpostitse osoitteella terhi.heinila(at)naisjarjestot.fi.
Haastattelut on suunniteltu pidettäviksi perjantaina 19.2.

Osaavat ja vaikuttavat naiset rakentavat yhteistyössä tasa-arvoisen yhteiskunnan.
Organizer: Naisjärjestöjen keskusliitto
Contact: Tiedustelut pääsihteeri Terhi Heinilä, puhelimitse 8.2. klo 14-16, 10.2. klo 8-10, 12.2. 9-11 puh. 040 530 5544.
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
16.02.2016
GenderJob
, Finland