• Description
  • Date
  • Info
Osallistu ja osallista! –Tasan yhdessä
Osallistu ja osallista! –Tasan yhdessä -tilaisuus järjestetään 15.3.2016 Helsingissä.
Yhdenvertaisuus ja tasa-arvo rakentavat osallisuutta ja ovat Euroopan sosiaalirahaston horisontaalisia periaatteita. Eri sukupuolilla on oltava yhtäläiset mahdollisuudet olla osallisia ja vaikuttaa elämänsä kulkuun. Mutta miten onnistuu tasa-arvoinen ja yhdenvertainen kohtaaminen osallisuushankkeissa? Voiko tasa-arvo olla työkalu, jolla hankkeen vaikuttavuus parantuu?

Tilaisuuden avainpuhujana on Maailman ihanin tyttö -teoksen tekijä, valokuvaaja ja taide- ja sosiaalikasvattaja Miina Savolainen. Lisäksi kuullaan hankehaastatteluja ja -pitchauksia tasa-arvo-ja yhdenvertaisuusnäkökulman toiminnassaan huomioineilta hankkeilta.

Ohjelma ja ilmoittautuminen: https://tapahtumakalenteri.thl.fi/tapahtuma/1375761

Tilaisuus on avoin kaikille Euroopan sosiaalirahaston (ESR) "Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020" -ohjelman toimintalinja 5:n hankkeille sekä osallisuuden lisäämisestä ja köyhyyden vähentämisestä kiinnostuneille tuleville toimijoille.

Seminaari jatkaa viime vuonna käynnistetyn ESR:n toimintalinja 5:n valtakunnallisten Osallistu ja osallista! -seminaarien sarjaa.

Järjestäjinä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sekä Diakonia-ammattikorkeakoulun Sokra- ja Työterveyslaitoksen Solmu-koordinaatiohankkeet.
Organizer: Sokra-koordinaatiohanke (THL)
Organizer: Solmu-koordinaatiohanke (TTL)
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
15.03.2016
Seminar
Helsinki, Finland