• Description
  • Date
  • Info
Projektityöntekijä "Sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa - tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa" -hankkeeseen
Naisasialiitto Unioni ry. hakee määräaikaista projektityöntekijää
Haetaan projektityöntekijää

Naisasialiitto Unioni ry. hakee määräaikaista projektityöntekijää

Projektityöntekijä "Sukupuolisensitiivisyys varhaiskasvatuksessa - tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa" -hankkeeseen

Tasa-arvoinen kohtaaminen päiväkodissa on Naisasialiitto Unioni ry:n hallinnoima hanke, jota rahoittaa Opetus- ja kulttuuriministeriö. Nykyinen rahoitus on myönnetty elokuuhun 2016 saakka. Hankkeen tavoitteena on edistää sukupuolten välistä tasa-arvoa suomenkielisten päiväkotien kasvatustyössä mm. tarjoamalla valtakunnallisesti tasa-arvokasvatuksen täydennyskoulutusta varhaiskasvatuksen moniammatilliselle henkilöstölle.

Tehtävän kesto: 1.10.2015-29.2.2016.

Tehtävän kuvaus: Työsuhteen ensimmäisen kolmen kuukauden aikana projektityöntekijä tuottaa yhdessä projektipäällikön kanssa kirjallisen selvityksen päiväkotien tasa-arvotilanteesta. Työsuhteen toisella puoliskolla projektityötekijä osallistuu hankkeen koulutusten kehittämiseen ja järjestämiseen sekä mahdollisuuksien mukaan myös kouluttamiseen. Lisäksi työtehtäviin kuuluvat tapahtuma- ja kokousjärjestelyt, kokousten sihteerinä toimiminen sekä yleiset toimistotyöt.

Kelpoisuusvaatimukset: Tuntemus sukupuolisensitiivisestä varhaiskasvatuksesta sekä päiväkotien tasa-arvotyöstä ja -tilanteesta. Sujuva kirjallinen ja suullinen suomen kielen taito. Yliopisto-opinnot sukupuolentutkimuksesta/naistutkimuksesta, kasvatustieteen opinnot, kokemus tasa-arvotyöstä ja työkokemus päiväkodista katsotaan eduksi.

Henkilökohtaiset ominaisuudet: Hakijalta edellytetään hyviä yhteistyötaitoja, kehittävää työotetta, esiintymisvalmiuksia ja halua edistää sukupuolten tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista yhteiskunnassa.

Palkkaus: 2160/kk + lounasetu

Työsuhde on määräaikainen hankerahoituksesta johtuen. Työsuhteeseen sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Hakemukset ansioluetteloineen pyydetään lähettämään sähköisesti osoitteeseen paasihteeri@naisunioni.fi. Hakuaika päättyy 7.9. klo 17.00. Haastattelut pidetään viikolla 38.
Organizer: Naisasialiitto Unioni
Contact: Lisätiedot:
projektipäällikkö
Reija Katainen
reija.katainen (at) naisunioni.fi
p. 044 785 2879
Submitted by: Finland
This event for iCaliCal    Share
07.09.2015
GenderJob
Helsinki, Finland