• Description
  • Date
  • Info
Dialog mod Vold indbyder til dialogmøde med sydafrikanske Brothers for Life (B4L)
Vold mod kvinder er et udbredt problem i Sydafrika, hvor hver femte kvinde udsættes for vold hvert eneste år. En af de organisationer, der arbejder målrettet for at nedbringe volden i landet, er organisationen Brothers for Life (B4L). Organisationen er kommet bredt ud med budskabet om, at der er et alternativ til den voldelige adfærd, og at manden i sidste ende også vinder ved at vende volden ryggen. B4L har blandt andet gode erfaringer med at involvere tidligere voldsmænd som rollemodeller.

B4L er i Dammark for at udveksle erfaringer og indgå i dialog om holdningsændringer og behandlingsmetoder i bekæmpelsen af vold i nære relationer.

Dialog mod Vold indbyder i den anledning samarbejdspartnere til at møde leder Richard Delate, der vil fortælle om B4L’s arbejde og indbyde deltagerne til debat om maskulinitet, rollemodeller og bekæmpelse af vold i nære relationer. Det foregår:


Mødet foregår på engelsk. Der vil være rig mulig mulighed for at stille spørgsmål og indgå i debatten.

Det er en donation fra Mary Fonden, der har gjort det muligt for B4L at komme til Danmark. Udover deltagelse i dialogmødet vil B4L blive introduceret til de metoder, der anvendes i Dialog mod Vold med skræddersyede behandlingsforløb til udøvere og deres familier. B4L vil fortælle om deres erfaringer med at lave holdningsændringer og involvere tidligere udøvere som rollemodeller.

Tilmelding
Forhåndstilmelding til dialogmødet er nødvendig.

Send en mail med navn og organisation senest fredag den 22. maj til Nanna Ohmsen: nanna.ohmsen@dialogmodvold.dk
Tlf. 35301717

Sted: Dialog mod Vold, Struenseegade 9, 4. sal., København N
Organizer: Dialog mod Vold
Submitted by: KVINFO
This event for iCaliCal    Share
26.05.2015 13:00-15:00
-
Dialog mod Vold, København, Denmark